[TERKINI] Keputusan Bed4h Siasat Punca Kem4tian Nora Anne Quoirin Dijangka Pukul 2 Petang Hari Ini

Selepas hampir 72 jam menunggu laporan bed4h s1asat melibatkan remaja Ireland, Nora Anne Quoirin, p0lis hari ini memaklumkan yang keputusan punca kematian Nora dijangka akan diumum dalam sidang media kira-kira 2 petang di Ibu pejabat P0lis Kontinjen (IPK) Negeri Sembilan.

Memetik Berita Harian, semalam proses bed4h s1asat ke atas m4yat Nora Anne, 15 tahun dimulakan pada pukul 11.45 pagi dan dilaporkan selesai kira-kira 9.25 malam.

Proses yang dikendalikan oleh Pakar Patologi F0rensik H0spital Kuala Lumpur (HKL), Dr Siew Sheue Feng dan Pakar F0rensik HTJ, Dr Hanif Mohammad turut dibantu p4kar dari Jabatan K1mia, Dr Aidora Saedon dan dari Jabatan Forensik, Sufian Arshad Ahmad.

Bagi mendapatkan perkembangan berkaitan kes kem4tian remaja Ireland terbabit, kira-kira 30 pengamal media berkumpul di pekarangan Jabatan F0rensik H0spital Tuanku Ja’afar (HTJ), Seremban.

Mereka yang terdiri daripada media tempatan dan antarabangsa mula berkumpul seawal pukul 7 pagi susulan malam tadi Timbalan Ketua P0lis Negeri Sembilan, Senior Asisten Komisioner Che Zakaria Othman memaklumkan akan mengadakan sidang media bagi mengumumkan punca sebenar kem4tian, hari ini.

 

 

Tak sabar nak tau apa punca kem4tian Nora, hurmmm.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber : Lobak Merah

Apa komen anda?

Be the first to comment on "[TERKINI] Keputusan Bed4h Siasat Punca Kem4tian Nora Anne Quoirin Dijangka Pukul 2 Petang Hari Ini"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*