“Kalau lsteriku (Masih Lagi La)..” Ini Jawapan Padu Sharnaaz Ahmad Bila Noor Nabila Katakan Dia Tiada Usaha Berdamai!

KemeIut rumahtangga antara pelakon Sharnaaz Ahmad dan isteri Noor Nabila bagaikan tidak boleh diselamatkan. Mahkamah telah menetapkan 4 Disember sebagai lanjutan k3s perc3raian mereka berdua.

Terbaru memetik Iaporan dari Gempak, Noor Nabila mendedahkan akan meneruskan proses pencer4ian dengan suaminya Sharnaaz Ahmad dan mahu ia diselesaikan secepat mungkin.

Setelah hampir setahun kisah rumahtangga mereka masih lagi tiada titik noktah, Nabila menjelaskan sudah tidak sanggup untuk hidup dalam suasana sebegini.

‘Proses percer4ian ini sudah berlangsung hampir setahun, saya tak nampak usaha Sharnaaz untuk berdamai. Saya sendiri tak nak teruskan. Sepatutnya perkara ini boleh dipercepatkan sekiranya Sharnaaz melafazkan cer4i tapi disebabkan proses ini masih berlangsung, percer4ian tidak dapat diteruskan.

“Seharusnya, kedua-dua beIah pihak boleh faham yang kita boleh ‘move on’ meneruskan hidup masing-masing dan memberikan fokus kepada anak. Sharnaaz mempunyai kehidupan sendiri, saya juga sama. Saya sudah tawar hati, ada baiknya jika perkara ini tidak dipanjangkan dan kita berikan tumpuan untuk membesarkan anak tanpa sebarang rasa yang tersimpan,” kata Nabila.

Tetapi bagi pihak Sharnaaz pulak, dia lebih selesa untuk tidak memberikan sebarang keterangan berhubung kemeIut yang meIanda rumahtangga mereka. Melalui luahan yang dibuat melalui IG story miliknya, dia masih menghormati status seorang wanita yang penah menjadi yang teristimewa dalam hidupnya.

Kenapa aku memilih untuk diam dalam isu rumahtangga?

Kerana Jebat

Hanya Jebat

Kebenaran tidak seperti yang did4mbarkan,

Biar Allah dan orang terdekat saja yang tau,

Tak perlu menjadi sorakan orang luar,

Baik burvk sang suami atau isteri,

Dia tetap pernah menjadi yang teristimewa.

Let it be that way.

Sharnaaz juga menegaskan bahawa hanya satu sebab yang membuatkan beliau terus diam untuk memberikan sebarang keterangan yang mungkin boleh memburvkkan keadaan iaitu kerana anak lelakinya, Jebat Jayden.

Kalau lsteriku(masih lagi la),

Ingin berbicara tentang su4minya,

Itu dah tak betul dan kurang manis,

Kecuali lelakinya berlaku kas4r, cur4ng atau d4yus.

Namun tidak akan ku menghin4nya di mana-mana ruang media,

Sebab apa?

Satu sebab…

Jebat Jayden Ahmad bin Sharnaaz Ahmad.

Walaupun perkahwinan mereka bagaikan tidak boleh diseIamatkan, namun kami berdoa agar pengakhiran ini bukanlah menjadi satu titik noktah kepada kebahagiaan Sharnaaz dan Jebat.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Majlis Maulid, Tahlil, & Aqiqah @jebatjayden. Semoga majlis malam ini dipenuhi dengan keberkatan dan rahmat Allah swt.

A post shared by Noor Nabila (@noornabila) on


Kredit:viralbbn

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber:Sumber m.c heboh via m.baca via applehijau

Apa komen anda?

Be the first to comment on "“Kalau lsteriku (Masih Lagi La)..” Ini Jawapan Padu Sharnaaz Ahmad Bila Noor Nabila Katakan Dia Tiada Usaha Berdamai!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*