“Saya Mesti Mandi Dulu Sebelum Pegang Anak,” – Hanis Zalikha Ikhtiar, Cuba Kekang Cor0nav1rus

Tidak kira bergelar selebriti atau tidak sudah pasti merasai kebimbangan dengan masalah v1rus ‘Corona’ yang merupakan satu w4bak berbahaya dan boleh mengakibatkan kem4tian.

Pelakon dan usahawan, Hanis Zalikha misalnya menjadi antara selebriti yang meluahkan rasa khuatir dengan w4bak p3nyakit berkenaan yang kini kian diperkatakan di seluruh dunia itu.

“Saya rasa v1rus ‘Corona’ ni semua orang risau tidak kira selebriti atau tidak, boleh katakan semua orang risau pasal keselamatan diri dan juga keluarga,

“Tapi apa yang kita boleh buat adalah jaga diri terutama sekali kalau pergi tempat awam jangan lupa pakai topeng muka dan kerap cuci tangan selalu.

“Antara saya dengan suami, saya rasa saya lah yang paling risau dan takut sebab kita ada anak-anak kecil.

“Walaupun kadang-kadang kita tak keluar duduk dalam rumah tapi masih ada rasa risau. Kalau macam ada keluar pergi mana-mana, balik rumah mesti semua kena terus mandi.

“Kalau nak tahu saya mesti mandi dulu sebelum pegang anak, itu paling penting dan itulah yang saya paling jaga.

“Tapi apa yang saya paling harapkan penawar untuk p3nyakit v1rus ‘Corona’ itu ada secepat mungkin,” katanya kepada MH.

Sekadar informasi, Hanis mendirikan rumah tangga bersama pelakon Hairul Azreen pada 5 Jun 2015 dan dikurniakan dua orang cahaya mata Yusuf Iskandar, 2 dan Alisa Aisyah, 7 bulan.

Hanis ditemui ketika majlis pelancaran koleksi jenama Lilit.xWoo/Fiziwoo di Fashionvalet, Publika, Kuala Lumpur, pada Selasa.

Gambar: Instagram Hanis Zalikha

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: MH via BSM

Apa komen anda?

Be the first to comment on "“Saya Mesti Mandi Dulu Sebelum Pegang Anak,” – Hanis Zalikha Ikhtiar, Cuba Kekang Cor0nav1rus"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*