“Tapi Tiba-Tiba Fazura DM…” – Zarina Anjoulie Terkejuut Dan Tak Sangka Fazura Macam Tu

Zarina atau lebih mesra dipanggil Anju berkongsi kisah bagaimana dia dan teman lelakinya membeli barangan keperluan buat mereka yang tidak mampu.

“Tadi Anju dan Yaz dah belanja sampai kad (kredit) dah decline. Kita ingat cukuplah untuk hari ini, tk ada rezeki nak belanja lebih.

“Tapi tiba-tiba ada sorang kakak artis ni DM nak contribute. Ya Allah, dia punya amount yang dia transfer kat Anju, terkejuut Anju! Tau siapa tak? Kak Fazura kita,” terang Anju.

Anju juga ingin berterima kasih kepada Abang Burger Oraits yang turut menghulurkan wang untuk membeli barangan keperluan.

“Ini semua duit Kak Fazura dan Abang burger tadi. Beras, susu, pampers, ni semua ni sumbangan Kak Fazura dan abang burger.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

muka anju cam kuda tenat dalam video ni jgn bahan aku 😂😂😂 anyway @missfazura tq so ao much allah sahaja boleh membalas jasa mu n ABG ORAITS BURGER TMN SEMARAK i love u bang tq !!!!

A post shared by Zarina Anjoulie (@anjoulielavocah1) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#KITASEMUASAMA awk makan apa saya makan . todays round kg labu !! ….. tolong jgn datang rumah saya plz saya akan hantar tq 💪

A post shared by Zarina Anjoulie (@anjoulielavocah1) on

“Anju nak cakap thank you so much pada Kak Fazura dan Abang Oraits Burger kerana bagi sumbangan,” cerita Anju dalam video tersebut.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zarina Anjoulie (@anjoulielavocah1) on

Pada masa yang sama, Anju juga meminta supaya orang ramai tidak datang ke rumahnya kerana dia ingin utamakan barangan tersebut untuk orang yang benar-benar memerlukan.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber : Gempak / Olahan AppleHijau

Apa komen anda?

Be the first to comment on "“Tapi Tiba-Tiba Fazura DM…” – Zarina Anjoulie Terkejuut Dan Tak Sangka Fazura Macam Tu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*