“Cikgu Azlan makin hari makin lawaklah” Suami Elly Mazlein Dipuji Layan Je Kehendak Si Isteri

Elly Mazlein dan suaminya kini makin aktif membuat video di dalam y0utube sambil mengisi perut sambil bermukbang. Apa yang kelakarnya di dalam setiap versi mukbang Kak Lina biasanya akan ada challenge dan gelagat spontan Kak Lina yang sering mencuit hati peminatnya. Mana tak nya suami sendiri menjadi tetamu jemputan sebagai penyeri channel y0utube Kak Lina.

Untungnya ada suami yang sangat sporting dan support seperti Cikgu Azlan, bukan sahaja seorang papa yang baik kepada Sara Cikgu Azlam juga nampak sangatt ringan tulang menolong Kak Lina membuat kerja rumah. Cikgu Azlan juga nampak aktif menemani Kak Lina bermukbang dan yang menariknya Cikgu Azlan pun sudah pandai membuat kelakar. Dah terikut ikut perangai Kak Lina ke tu.

Jika sebelum ini pelbagai challenge yang mereka kongsikan menghiburkan hati peminat Kak Lina, Kali ini Kak Lina kongsikan mukbang steamboat bersama Cikgu Azlan.

Menerusi perkongsian di ruangan instagram Kak Lina dia memuat naik video mereka tengah makan tetapi ada sesuatu terjadi. Agak agak kenapa Kak Lina sampai terkeluar air hidung tu.

Melalui perkongsian youtube Dunia Elly Mazlin, minit ke 14:48, mereka membuat challenge makan cendawan siapa paling kuat bunyi. Elly Mazlein yang nampak sangat Excited hirup sampai terpercik di muka tetapi di lap suaminya alahai nampak penyayang sangat Cikgu Azlan kan.

Mereka membuat mukbang ini turut membuatkan ramai terliur apabila sound bunyi makan turut kuat terutamanya part makan sayur. Jarang juga kita nampak makan steambot bungkus dalam salad kan . Nampak sedap sangat tengok Kak Lina makan dengan salad.

Suami juga turut ikut cara Kak Lina nampaknya masing masing memang suka makan sayur. Kak Lina dan cikgu Azlan berjaya buatkan ramai terliur dan terhibur. Rata rata netizen kagum dengan hubungan mereka yang nampak makin serasi dan Cikgu Azlan turut pandai menghiburkan penonton.

Musim pkp ini memang ramai yang lapar, maklumlah tiada aktiviti lain selain duduk di rumah makan di samping aktiviti lain bersama keluarga. Semoga Kak Lina dan Cikgu Azlan kekal serasi dan bahagia hingga ke syurga.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber : Ig Elly Mazlein/Koleksi Viral

Apa komen anda?

Be the first to comment on "“Cikgu Azlan makin hari makin lawaklah” Suami Elly Mazlein Dipuji Layan Je Kehendak Si Isteri"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*