Tak Pasal-Pasal Kena Sekolahkan Dek Netizen! Tindakan Almy Nadia Ini Tak Disenangi Netizen

Wanita yang baru sahaja selamat melahirkan zuriat diwajibkan menjalani proses berp4ntang. Namun, adakah anak muda zaman now tahu kepentingan berpantang ini pada kesihatan diri?

Bagi yang tidak tahu, wanita bersalin perlu menjalani tempoh berp4ntang selama 44 hari di mana seseorang ibu/wanita perlu mengekang diri dalam menjaga kecergasan dan juga rupa paras.

Berpantang juga berpaksikan pada penyembuhan rahi1m secara keseluruhannya. Bila rah1im seseorang wanita itu sihat akan menghasilkan ibu yang kelihatan berseri-seri disamping menarik pada pandangan orang ramai.

ALMY NADIA BUAT REVIEW MAKANAN BERAIS KETIKA BERP4NTANG

Bercerita soal pantang larang wanita bersali1n, pada Mei lalu Datin Almy Nadia dikhabarkan telah mengalami kegguran untuk kali kedua. Dia yang mengalami pendrahan tanpa henti tiga hari sebelum menyambut kedatangan Syawal lalu.

Hal tersebut telah dimaklumkan sendiri oleh suaminya iaitu Datuk Fizz Fairuz. Sejurus kejadian, ramai peminat yang menitipkan pesan agar Almy Nadia menjaga permakanan buat seketika bagi menjamin kesihatan rah1im.

Dalam perkongsian terbaru pelakon berkenaan di Instagram miliknya sebentar tadi, Almy Nadia kembali aktif membuat khidmat ulasan (review) produk makanan yang diberikan oleh peniaga kepadanya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@Uniqa_Drinks minuman Virall pandan caramel dan coklat caramel . 500-1000 botol sold out dalam masa satu hari . Pencarian agent dibuka secara terbuka .. Setiap pendaftaran Stokis / leader 10 orang terawal sahaja akan dapat gift dari HQ , loket emas 916 tulen‼️‼️bukan korean or bangkok . Apa tunggu lagi . Jom jana pendapatan dengan @Uniqa_Drinks sekarang ( 0165450902)

A post shared by @ almynadiaofficial on

PEMBEDHAN PADA RAHI1M TAK SEMBUH LAGI

Apa yang menjadi bualan ramai adalah jenis makanan yang dia diulasnya yang beralaskan pencuci mulut yang sejuk atau pun berais. Dalam keadaan dirinya yang masih berpantang, dan pula melakukan pembdahan pada bahagian rah1im sebelum ini sudah pasti tidak sesuai untuk memakan makanan sedemikian.

Sejurus dia memuat naik video berkenaan, ramai peminatnya memberi nasihat dan menegur Almy Nadia agar lebih peka soal kesihatan diri terutama pemilihan makanan untuk diulas sehingga lah keadaan benar-benar sembuh.

Tambah netizen lagi, di usia yang muda lah para wanita perlu jaga badan kerana kesannya boleh dirasa sampai ke hari tua.

Walau bagaimanapun sehingga kini pelakon berkenaan hanya mendiamkan diri tentang hal tersebut. Apa pun tuan badan lebih tahu soal kesihatan diri dan mungkin dia terlepas pandang soal ais ketika dalam p4ntang.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber : Meecks.com

Apa komen anda?

Be the first to comment on "Tak Pasal-Pasal Kena Sekolahkan Dek Netizen! Tindakan Almy Nadia Ini Tak Disenangi Netizen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*