Semalam Orang Tersayang Telah Meniggal Dunia, Hari Ni Pula Hari Lahir Arwah Bapa. Ini Kata2 Luahan Fazura Buat Ramai Sebak

Fazura ada menitipkan dedikasi teristimewa bersempena ulang tahun kelahiran arw4h bapanya, Sharifuddin Adnan.

Memuat naik foto sekuntum bunga mawar putih sebagai simbolik mengenang insan teristimewa dalam hidup, permaisuri hati kepada pelakon, Fattah Amin ini menzahirkan rasa.

Kongsinya, dia rasa sayu apabila mengenangkan apakah perasaan Papa (panggilan buat arw4h bapa) andai mengetahui anak perempuan tunggalnya itu bakal melahirkan anak pertama tidak lama lagi.

Bagaimanapun, Fazura bersyukur kerana masih terus dapat berdoa buat Allahy4rham.

Perkongsian rasa tersebut dibuat bintang Pisau Cukur ini menerusi Instagram, pada Rabu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hari ni merupakan hari lahir Allahyarham Papa. He would have been 64 today. Tahun ni rasa sayu yang luarbiasa, mengenangkan apa yang Papa rasa kalau dia ada depan Faz sekarang bila anak perempuan tunggalnya bakal melahirkan anak pertama. Rindu tak terkata. Tapi Faz tetap rasa dekat dengan Papa, syukur selalu dapat berdoa untuknya. Pohon Faz jika semua dapat titipkan doa buat Allahyarham papa.. Sharifuddin bin Adnan. Semoga rohnya sentiasa berada di dalam keredhaan dan kemuliaan Allah SWT. 🤲🏻❤️💐 Faz turut bersedih atas pemergiaan teman baik arwah Papa yang sudah dianggap seperti bapa saudara Faz. Beliau telah berhijrah ke alam abadi lewat subuh semalam, sehari sebelum hari lahir Papa. Mari kita sama-sama mendoakan agar roh Mohamed Amin Bin Hussin dicucuri rahmat. Semoga isteri dan anak-anak yang dikasihi dikurniakan kekuatan dan ketenangan untuk melalui hari-hari yang akan datang. 🤲🏻💐

A post shared by Nur Fazura (@missfazura) on

“Hari ni merupakan hari lahir Allahy4rham Papa. He would have been 64 today.

“Tahun ni rasa sayu yang luarbiasa, mengenangkan apa yang Papa rasa kalau dia ada depan Faz sekarang bila anak perempuan tunggalnya bakal melahirkan anak pertama. Rindu tak terkata.

“Tapi Faz tetap rasa dekat dengan Papa, syukur selalu dapat berdoa untuknya. Pohon Faz jika semua dapat titipkan doa buat Allahy4rham papa, Sharifuddin bin Adnan,” tulisnya.

Insan teristimewa telah dijemput ilahi

Bakal ibu ini pada masa sama turut bersedih atas peme3rgiaan teman baik arw4h bapanya yang sudah dianggap sebagai bapa saudara sendiri.

“Semoga r0hnya sentiasa berada di dalam keredhaan dan kemuliaan Allah SWT. Faz turut bersedih atas pemergiaan teman baik arw4h Papa yang sudah dianggap seperti bapa saudara Faz.

“Beliau telah berhijrah ke alam abadi lewat subuh semalam, sehari sebelum hari lahir Papa. Mari kita sama-sama mendoakan agar r0h Mohamed Amin Bin Hussin dicucuri rahmat.

“Semoga isteri dan anak-anak yang dikasihi dikurniakan kekuatan dan ketenangan untuk melalui hari-hari yang akan datang,” kongsinya panjang lebar.

Serentak dengan perkongsian itu, para peminat menitipkan doa di ruangan komen serta bacaan al-Fatihah buat insan yang telah pergi buat selamanya.

KOMEN NETIZEN :

Al-Fatihah jua buat Arwah Daddy BAMIN 😢

Alfatihah sistur mesti he is smiling in heaven now for u both… Aminnnnnn. @missfazura

AlFatihah. Moga r0hnya dicucuri rahmat dan ditempatkan bersama insan yang diredai Allah. Amin

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Those days of dolling up at work. Home now, always at home, keep staying at home. 🏡🧸💖

A post shared by Nur Fazura (@missfazura) on

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber : Media Hiburan

Apa komen anda?

Be the first to comment on "Semalam Orang Tersayang Telah Meniggal Dunia, Hari Ni Pula Hari Lahir Arwah Bapa. Ini Kata2 Luahan Fazura Buat Ramai Sebak"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*