“Sah Dicer4ikan Tal4k 3..” – Vivy

Isteri kedua pelakon kacak Amar Asyraf iaitu Vivy Jeffry sebelum ini pernah mended4hkan telah dicer4ikan dengan tal4k 3.

Terbaru, Harian Metro melaporkan pengesahan lafaz cer4i tersebut masih lagi berlangsung di mahkamah sehingga hari ini.

Menurut Vivy, dia meluahkan rasa syukur kerana Amar telah memberi kerjasama yang baik sepanjang menguruskan hal pencer4ian mereka. Tambahnya lagi, masalah dokumen yang tidak lengkap sedikit sebanyak memberi kes4n terhadap urusan pencer4ian mereka.

Sebenarnya, ada beberapa dokumen yang tidak lengkap dan menyebabkan mahkamah tidak dapat memberikan keputusan rasmi berhubung percer4ian kami.

Sementara itu, Vivy turut berharap agar urusan ini dapat diselesaikan dengan secepat mungkin. Hal ini secara tidak langsung  boleh membuatkan dia meneruskan hidup bersama anaknya selain membesarkannya.

Namun, saya harap Amar sesekali datanglah jenguk anak atau bertanya khabar pun sudah memadai. Insha-Allah saya akan besarkan anak dengan sebaik mungkin dan berikan kasih sayang sepenuhnya.

Menurut sumber, pasangan ini mendirikan rumah tangga sejak beberapa tahun yang lalu dan Amar telah melafazkan cer4i terhadap Vivy pada 4 November 2019.

Sumber: Harian Metro

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: Rotikaya

Apa komen anda?

Be the first to comment on "“Sah Dicer4ikan Tal4k 3..” – Vivy"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*