Tervk Sangat! Gara2 Tunjuk Isyarat L***h, Anak Azhar Sulaiman Dikec4m

Anak kembar kepada pelakon Azhar Sulaiman iaitu Kasih Iris Leona dan Andika Iris Pahamin sebelum ini telah mendapat perhatian netizen selepas memperoleh keputusan cemerlang dalam Sijil Pelajaran Malaysia (SPM).

Terbaru, nama anak gadis Azhar Sulaiman sekali lagi menjadi bualan hangat pengguna media sosial selepas tercetusnya satu isu mengenai Leona sehingga namanya trending di Twitter. Leona turut ditegur netizen selepas memuatnaik satu foto yang dianggap kurang sopan.

Punca perb4lahan

Seorang pengguna Twitter telah memuatnaik satu tweet mengenai anak pelakon, Azhar Sulaiman iaitu Kasih Iris Leona. Dalam perkongsian itu, wanita terbabit mendakwa Leona sering membuat TikTok pada setiap masa walau di mana dia berada termasuklah di dalam kelas. Individu ini turut mempersoalkan tindakan Leona selain mengharapkan dia menjadi ‘normal’ seperti orang lain.

Perkongsian itu walau bagaimanapun telah mencetuskan prov0kasi dalam kalangan peminat termasuklah Leona sendiri. Pelbagai respon turut ditinggalkan oleh netizen yang rata-ratanya mengec4m dan menganggap individu itu sebenarnya cemburu dengan kehidupan Leona. Bukan itu sahaja, ada yang turut tampil ‘back-up’ anak pelakon terkenal itu.

Respon netizen

Muatnaik foto isyarat luc44h

 

Sementara itu, Leona dilihat memuat naik satu foto menunjukkan isyarat tangan luc44h menyebabkan dia menerima kec4man daripada warga Twitter yang lain. Rata-rata mengecam tingkah laku gadis ini yang dianggap kurang beradab dan sangat memalukan.

‘Jagalah agama sebaiknya’

‘Aku yang perempuan pun segan’

Sumber: Kasih Iris Leona, Twitter

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber : OHBULAN

Apa komen anda?

Be the first to comment on "Tervk Sangat! Gara2 Tunjuk Isyarat L***h, Anak Azhar Sulaiman Dikec4m"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*