[VIDEO] “Tervk Nau Jelingan Mamat Ni..” Cara Tunang Pandang Mira Filzah Jadi Buah Mulut

Selamat mengadakan majlis khatam Al-Quran bersama adik perempuannya, Mira Filzah mengakui berdebar menantikan hari pernikahannya dengan Wan Emir Astar dijangka bakal berlangsung Oktober depan.

Menurut Mira, dia menyerahkan segala persiapan kepada perancang perkahwinan serta pengurusnya bagi memastikan hari bahagianya berjalan lancar memandangkan dia sibuk dengan jadual kerja yang padat.

“Saya terikat dengan jadual kerja yang padat, jadi saya tidak begitu memikirkan sangat soal persiapan perkahwinan. Banyak kerja yang perlu disiapkan antaranya tugas pengacaraan untuk program Nona serta beberapa sesi fotografi sebagai duta produk.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nyawa 💗 . . Deco @kayangangallery Abaya @abayalubnaa Photo @hasifpictures

A post shared by MIRA FILZAH (@mfmirafilzah) on

“Walaupun urusan persiapan perkahwinan diserahkan kepada perancang perkahwinan, tetapi saya tetap hadiri perjumpaan yang diadakan. Apabila semua benda datang secara serentak, mulalah timbul perasaan berdebar.

“Namun, saya bersyukur segala perancangan sudah hampir selesai dan semuanya berjalan mengikut seperti apa yang dirancangkan,” katanya kepada Harian Metro.

Masih merahsiakan mengenai tarikh pernikahannya, Mira berkata majlis itu akan diadakan secara sederhana susulan pandemi1k Covi1d-19 dan perlu mematuhi SOP yang ditetapkan.

“Majlis pernikahan dan resepsi akan diadakan secara kecil-kecilan saja. Saya tidak mahu mengadakan majlis yang besar kerana tidak berani menanggung risi1ko berikutan negara kita masih belum menang memer4ngi Covi1d-19

“Hanya 250 tetamu yang akan diundang ke majlis saya nanti demi mengikut saranan kerajaan supaya mengamalkan langkah penjarakan fizikal. Pada masa sama juga saya mahu mengelakkan daripada timbulnya sebarang kontr0versi,” katanya.

VIDEO TERBARU MIRA FILZAH BERSAMA TUNANG DI IG TARIK PERHATIAN RAMAI

KOMEN NETIZEN :

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber : ROTIKAYA, IG lunaskinz_bukitmertajam

Apa komen anda?

Be the first to comment on "[VIDEO] “Tervk Nau Jelingan Mamat Ni..” Cara Tunang Pandang Mira Filzah Jadi Buah Mulut"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*