Sebelum Dihukvm Penj4ra, Aliff Aziz Dedah ‘Hadiah’ Terakhir Dari Bella Astillah

Sebelum ini, pelakon Singapura iaitu Aliff Aziz dihadapkan ke mahkamah dan mengakui bersalah bagi tudvhan mencvri dan berkelakuan tidak sen0noh di tempat awam. Terbaru, menerusi laporan Harian Metro, pelakon itu telah dijatvhkan hukvman penj4ra dua minggu dan d3nda RM1,500 oleh Mahkamah Negara Singapura selepas didapati bers4lah.

Aliff Aziz menerusi IG Story berkongsi video nyanyian kiriman daripada isterinya iaitu Bella Astillah sebagai penguat semangat untuk hadapi ujian ini.

Thank you so much, sayang’

Bella Astillah mengirimkan video nyanyian suaranya buat Aliff Aziz. Pelakon lelaki itu menerima ‘hadiah’ tersebut sebelum dirinya sekali lagi naik ke mahkamah untuk perbicaraan.

Sementara itu, memetik laporan Harian Metro, Aliff meng4kui bersal4h di mahkamah atas dua pertuduhan pada 7 Ogos lalu. Aliff did4kwa mencvri wang sebanyak RM915 dan RM285 milik pelakon dan ahli politik Indonesia, Raja Yunika Perdhana Putri di dalam bilik hotel di Nanson Road berdekatan Havelock Road, Singapura.

Aliff bagaimanapun meng4kui mencvri sejumlah wang tersebut kerana terdes4k memerlukan wang untuk membeli makanan dan membayar pengangkutan.

Dalam kes di pertudvhan kedua, Aliff didapati mabvk di bawah jambatan pusat beli-belah Orchard Towers pada 10 November 2019. Seorang pegawai polis melihat dia menjeri1t dengan kuat dan memberi isyarat ‘luc4h’ kepada seseorang.

Kiriman nyanyian daripada isteri

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: Aliff Aziz, Harian Metro via Ohbulan

Apa komen anda?

Be the first to comment on "Sebelum Dihukvm Penj4ra, Aliff Aziz Dedah ‘Hadiah’ Terakhir Dari Bella Astillah"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*