Perlu Bed4h! Nadzmi Adhwa Suami, Ardell Aryana Mohon Doa

Pelakon, Nadzmi Adhwa, menerusi sebuah posting di Instagram memberitahu, ibunya kini dimasukkan ke hospital bagi menjalani satu pembed4han awal pagi tadi.

Menurut Nadzmi, dia berharap agar pembed4han tersebut berjalan dengan lancar dan ibunya itu bebas daripada sebarang masalah.

“Salam semua. Minta jasa baik kalian doakan ibu saya akan masuk ke bilik pembed4han pada pagi ini untuk major operation.

“Semoga Allah berikan kekuatan, ketenangan dan kelapangan hatinya, hapvskan segala penyak1itnya dan dipermudahkan segala urusannya.

“Angah sayang mak ! Jumpa lagi 11 jam ya Kami semua tunggu mak,” tulisnya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Salam semua. Minta jasa baik kalian doakan ibu saya akan masuk ke bilik pembedahan pada pagi ini untuk major operation. Semoga Allah berikan kekuatan , ketenangan dan kelapangan hatinya , hapuskan segala penyakitnya dan dipermudahkan segala urusannya 🤲🏻❤️ Angah sayang mak ! Jumpa lagi 11 jam ya 😘 Kami semua tunggu mak 🥰

A post shared by ناذمي ادهوا نور اذمي (@nadzmiadhwa) on

Difahamkan prosedur pembed4han tersebut bakal berjalan selama 11 jam.

Menerusi ruangan IG story pula , suami kepada pelakon, Ardell Aryana itu turut dilihat berkongsi suasana di hospital sebelum ibunya dimasukkan ke dalam bilik pembed4han.

Melihat di ruangan komen, rata-rata peminat dah rakan artis mendoakan semoga segala urusan sewaktu pembed4han dipermudahkan.

Malah, mereka turut berharap agar ibu kepada Nadzmi itu lekas sembuh seperti sedia kala.

Sumber: Instagram Nadzmi Adhwa

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber : MH

Apa komen anda?

Be the first to comment on "Perlu Bed4h! Nadzmi Adhwa Suami, Ardell Aryana Mohon Doa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*