Gadis Cantik Ini Sed1h Dikuar4ntin Pada Hari Jadi Dia. Apa Fr0ntliner Buat Untuk Hilangkan Sed1h Gadis Ini Dipuji Netizen

Menjadi pasukan hadapan melaw4n wab4k Cov1id-19 bukan satu perkara yang mudah dan memerlukan kekuatan fiz1kal dan ment4l yang kuat. Semalam tul4r di media sosial, sebuah video yang dikongsi oleh Khiera di mana sekumpulan ‘fr0ntliner’ membuat kejvtan semasa hari jadinya yang ke-23.

Menerusi temu bual bersama OHBULAN! Khiera ketika itu berada dalam tempoh kuar4ntin yang bermula 5 Oktober sehingga 18 Oktober kerana mempunyai k0ntak rapat dengan pesak1t Cov1d-19 iaitu rakannya sendiri.

‘Saya sed1h sebab hari jadi saya semasa kuarant1n’

Pada satu perjumpaan, barisan petugas hadapan ini bertanyakan kepada individu-individu yang dikuarant1n  jika mempunyai sebarang mas4lah boleh terus ajukan kepada pihak mereka terus. Khiera ketika itu, meluahkan perasaannya sed1h kerana tidak dapat menyambut ulang tahun kelahirannya disebabkan dikuarant1n.

Dia pada mulanya terkejvt dan tidak menyangka dengan kejvtan yang diberikan. Menerusi video yang berdurasi 15 saat itu menunjukkan tiga orang petugas kesihatan memberikan kejvtan di hadapan biliknya. Video tersebut telah meraih 5.7k retweet dan 11.2k likes.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Tube Viral

Sumber: Khiera via Oh Bulan

Apa komen anda?

Be the first to comment on "Gadis Cantik Ini Sed1h Dikuar4ntin Pada Hari Jadi Dia. Apa Fr0ntliner Buat Untuk Hilangkan Sed1h Gadis Ini Dipuji Netizen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*