“Masih terlalu banyak rahsia yang terpendam” – Vivy Yusof

Sudah 10 tahun berkecimpung dalam dunia perniagaan, usahawan terkenal Vivy Yusof meluahkan hasratnya untuk menulis sebuah buku mengenai jatuh bangunnya dalam dunia perniagaan.

Vivy berkata masih terlalu banyak rahsia yang terpendam dan menarik untuk diceritakan kepada orang ramai. Ujarnya, banyak pencapaian dan kesilapan yang dilaluinya sepanjang sedekad itu.

“FV kini sudah berusia 10 tahun bulan depan. Ia menandakan saya juga sudah 10 tahun dalam berbisnes. Dengan semua ilmu yang saya pelajari sepanjang sedekad ini, saya rasa saya patut menulis sebuah buku!

“Terlampau banyak pencapaian dan kes1lapan, jadi banyak kisah yang saya belum ceritakan lagi,” tulisnya.

Kata Vivy lagi, berniaga seperti menaiki roller coaster, ada jatuh dan bangunnya namun dia menyifatkan menceburkan diri dalam dunia perniagaan adalah pekerjaan terbaik baginya.

“Berbisnes seperti menaiki roller coaster ada jatuh dan bangun. Saya sedang memasuki dekad kedua. Adakah anda masih bersama dengan saya?” tulisnya.

Diruangan komen, rata-rata netizen menyokong usahanya untuk menerbitkan bukunya sendiri dan ada juga yang mahukan tips serta rahsia hingga dia berjaya seperti hari ini.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FV turns 10 next month. ❤ Marks my 10th year as an entrepreneur too. With all the learnings from my first decade, I feel like I should write a book! So many achievements, so many mistakes, so many stories I haven’t told. Entrepreneurship is a roller coaster ride of ups and downs, and I’m about to enter the second decade of this awesome ride. Ride with me? Bismillah! #bestjobever

A post shared by Vivy Yusof (@vivyyusof) on

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Tube Viral

Sumber: ROTIKAYA

Apa komen anda?

Be the first to comment on "“Masih terlalu banyak rahsia yang terpendam” – Vivy Yusof"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*