Dikec4m Biad4p Dengan Polis, Gadis Cantik Ini Akhirnya Cerita Perkara Sebenar

Di Twitter, seorang gadis menerima kec4man netizen kerana dianggap tidak profesional ketika berurusan dengan pegawai polis. Menerusi video v1ral tersebut, gadis ini dipercayai mahu membawa kucing peliharaannya yang sak1t ke klinik veterinar.

Walau bagaimanapun, dia diminta menunjukkan surat kebenaran pergerakan oleh pegawai polis yang bertugas.

Vir4l di Twitter

Gadis ini memohon maaf sekiranya dia dilihat bersikap biad4p dengan pegawai polis bertugas. Menurutnya, video v1ral berkenaan telah dirakam oleh adik tanpa pengetahuannya. Malah, adiknya juga telah memuat naik video tersebut ke TikTok sehingga mendapat lebih 50k tontonan.

Gadis ini juga memahami polis hanya menjalankan tugas disebabkan itu dia telah memohon maaf berkali-kali. Dia turut memaklumkan telah membuat temu janji dengan klinik veterinar dan merasakan dia mempunyai sebab yang kukuh untuk membolehkannya ke klinik.

Tidak ke klinik, pulang ke rumah

Menjelaskan situasi sebenar yang berlaku, gadis ini berkata dia diminta berhenti di tepi jalan untuk pemeriksaan. Dia juga mahu menunjukkan jadual temu janji serta lokasi klinik veterinar tersebut namun ditolak oleh polis.

Dia sama sekali tidak menyalahkan polis malah berkali-kali meminta maaf. Dia juga meminta maaf  kerana tidak bersikap profesional apabila menggunakan panggilan ‘I dan You’. Menurutnya lagi, dia segera menukar panggilan kepada ‘Encik dan saya’ sejurus menyedari kesilapannya.

 

Sumber: Sofia

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Tube Viral

Sumber : OHBULAN

Apa komen anda?

Be the first to comment on "Dikec4m Biad4p Dengan Polis, Gadis Cantik Ini Akhirnya Cerita Perkara Sebenar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*