Hamil Empat Bulan, Isteri Irwansyah Mengidam Sesuatu Yg buat Ramai Terkejut

Hampir 10 tahun mendirikan rumah tangga, pelakon dan penyanyi Indonesia Irwansyah dan isterinya, Zaskia Sungkar kini sedang menantikan kelahiran cahaya mata sulung mereka.

Kebiasaannya ibu hamil pasti akan mengidam sesuatu. Jika sebelum ini mengidam untuk memijak rumput di rumah adiknya, baru-baru ini isteri Irwansyah mengidam untuk pergi melihat laut serta gunung.

“Alhamdulillah, dia mengidam hanya makanan. Sekarang sudah ada aplikasi online, jadi lebih mudah. Kalau sebelum ini kita perlu keluar rumah untuk beli.

“Tapi ada juga tiba-tiba dia teringin nak pergi ke laut atau gunung. Alhamdulillah dah dapat pergi ke laut, hanya tinggal nak ke gunung saja,” katanya.

Berkongsikan mengenai perubahan sikap isterinya adakalanya Zaskia meminta sesuatu daripadanya dengan menggunakan nada suara sedikit tinggi. Namun, dia memahami ia adalah faktor perubahan wanita ham1l.

“Tak jadi masalah untuk saya. Kalau katakan dia minta sesuatu, nada suaranya agak sedikit tinggi. Tapi saya cakap tak apa la sebab kebahagiannya lebih diutamakan,” katanya.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Tube Viral

Sumber: ROTIKAYA

Apa komen anda?

Be the first to comment on "Hamil Empat Bulan, Isteri Irwansyah Mengidam Sesuatu Yg buat Ramai Terkejut"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*