Masih Dicari, Wanita Ini Rupanya Punca Kekec0han Hubungan Neelofa, PU Riz

Sebelum ini, hang4t netizen mend4kwa mengenai keret4kan perhubungan antara pendakwah selebriti Harris dan usahawan terkenal Neelofa, apabila kakak dan adiknya, Noor Nabila dan Nur Amira Khan memuat naik Instastory di platfom Instagram yang mencetvskan tanda tanya warganet. Bukan itu sahaja, wujud beberapa tangkap layar perbualan menerusi aplikasi Whatsapp yang mend4kwa pasangan itu telah bernikah di Kelantan. Dakw4an itu bagaimanapun telah dinafikan Neelofa dalam satu kenyaataan rasmi semalam.

Terbaru, seorang wanita dikenali sebagai Nadiah yang dipercayai berkhidmat sebagai pembantu peribadi Neelofa, tampil memuat naik satu Instastory mencari individu yang bertanggungjawab menyebarkan segala fitn4h terhadap majikannya.

Individu dicari

Menerusi perkongsian di Instastory miliknya, Nadiah dikatakan sedang mencari individu yang dipercayai menyebarkan segala maklumat palsv berhubung kontr0versi yang melanda Neelofa. Tambahan pula, dia meminta kepada orang ramai yang mempunyai info mengenai wanita tersebut untuk tampil membantu pihaknya.

Tudvhan dibuat terhadap Neelofa

Terdahulu, Syamira sempat memuat naik satu tweet bersama tangkap layar perbualan Whatsapp menceritakan tentang keadaan Neelofa yang sekali gus menyebabkan imejnya tercalar. Menerusi mesej tersebut menceritakan Neelofa sudah selamat berkahwin dengan Hariss di Kelantan, berwakil wali bapanya sendiri. Tidak berakhir di situ, mesej itu juga menceritakan Neelofa menghabiskan duitnya sebanyak RM100k kepada Harris dan sedang menetap di rumah bakal suaminya.

Lagi menghairankan apabila, mereka turut mend4kwa Neelofa sudah terkena minyak pengasih dan terpaksa akur dengan segala permintaan tunangnya. Namun, segala tudvhan tersebut telah disangkal oleh Neelofa menerusi kenyataan media yang dibuat semalam. Jelas tuan empunya badan, segala tudvhan yang dilemparkan adalah tidak berasas dan tidak benar sama sekali.

Menerusi kenyataan media itu juga, beliau meminta supaya orang ramai tidak terpengaruh dengan segala mesej-mesej yang disebarkan.

Akaun tidak lagi aktif

Terbaru, menerusi semakan kami sebentar tadi, akaun kepada SyamiraSafiya02 tidak lagi aktif dan akaun tersebut dipercayai sudah diactivate oleh pemiliknya.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Tube Viral

sumber: Nadiah.Khairuddin

Apa komen anda?

Be the first to comment on "Masih Dicari, Wanita Ini Rupanya Punca Kekec0han Hubungan Neelofa, PU Riz"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*