“Wanita Akhir Zaman Berpakaian Tapi Tel4njang, Sedih Tengok”

Bukan mudah bergelar selebriti, segala tindak tanduk diperhatikan lebih-lebih lagi mereka juga merupakan idola yang sepatunya menunjukkan contoh baik, malah cara pemakaian juga pasti akan menjadi krit1kan jika ianya serba tidak kena di mata netizen.

Baru-baru ini, perkongsian pelakon Puteri Aishah menjadi perhatian ramai apabila dia memuat naik foto baru selesai menjalani raw4tan membuang bulu. Menerusi entri itu, Puteri turut mengatakan selepas menjalani rawatan berkenaan barulah lebih yakin untuk memasuki tahun 2021.

Namun, apa yang lebih menjadi perhatian baju seolah warna kulit yang dipakai oleh Puteri yang menimbulkan rasa kurang senang dikalangan netizen. Malah, ada netizen yang sedih melihat penampilan Puteri yang disifatkan berpakaian tapi telanjang.

Tidak kurang juga ada yang mengatakan nama Puteri Aishah sememangnya cukup indah kerana ianya seperti nama isteri Nabi Muhammad tetapi cara berpakaian tidak sopan.

Meskipun ramai yang mengec4m, namun ada segelintir netizen menitipkan nasihat serta mendoakan agar Puteri lebih menjaga cara pemakaian. Kata netizen lagi, Puteri lebih manis jika berpakaian menutup aurat.

Ujar netizen lagi, cara pemakaiannya boleh mengvndang komen berbaur luc4h di kalangan kaum lelaki. Malah, ada yang mengingatkan kembali bahawa pelakon itu pernah positif Cov1d-19 dan sepatutnya lebih bermuhasabah diri.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Tube Viral

Sumber : Rotikaya

Apa komen anda?

Be the first to comment on "“Wanita Akhir Zaman Berpakaian Tapi Tel4njang, Sedih Tengok”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*