Harris Anuar Dikatakan Berpesta Di Langkawi, Ini Jawapan Pihak Pengurusan Harris Annuar

Selepas disahkan positif Cov1d-19, pelakon Harris Annuar terpalit pula dengan spekvlasi berparti di sebuah hotel terkenal di Langkawi.

Bagaimanapun, pihak pengurusannya, Absolut Management tampil menaf1kan dakw4an terbabit dan memaklumkan Harris sentiasa mematuhi SOP sepanjang bercuti di pulau terbabit.

“Pihak pengurusan ingin menyangkal bahawa ada spekvlasi yang mengatakan Harris Annuar berpesta di Dash Hotel dan ia adalah tidak benar.”Sepanjang di Langkawi, Harris telah mengamalkan SOP dan memakai pelitup muka sepanjang masa serta mengimbas MySejahtera setiap kali ke tempat-tempat yang dilawati.

“Pihak pengurusan juga mengesahkan Harris tidak pernah pergi ke mana-mana pesta atau tempat sesak,” tulis kenyataan media yang dikongsikan di Instagram pelakon itu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BANGKITBOTAK (@harrisannuar)

Dalam pada itu, pengurusannya turut menyenaraikan lokasi-lokasi sekitar Langkawi yang telah dikunjungi Harris dari 26 Disember 2020 hingga 2 Januari 2021

Justeru, pengurusan Harris menggesa dan menasihati orang ramai agar tidak mengeluarkan kenyataan yang tidak tepat mengenainya Sebaliknya memberikan ruang kepada Harris untuk berehat dan mendoakan pelakon terbabit kembali pulih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BANGKITBOTAK (@harrisannuar)

Sumber: GEMPAK

Apa komen anda?