Baru Je Kec0h Penampilan Natasha Hudson, Sekali Penganjur Pula Bid4s Kenyataan Pereka Fesyen Baju Tersebut

Master Partner yang juga rakan kongsi produk suplemen kesihatan Crystal C White, Nor Shahlina Abu terkilan dengan jawapan balas Rizman Ruzaini berhubung busana ‘muslimah sekksi’ yang digayakan pelakon, Natasha Hudson pada Selasa.

Nor Shahlina berpendapat sebagai pereka fesyen terkenal, jenama duo popular itu tidak patut melatah dengan menghentam balik waima siapa pun pemakainya.

“Sebagai pereka fesyen, dia tak patut menghent4m balik terhadap siapa pun yang memakai baju rekaanya. Termasuklah Natasha Hudson.

“Rekaan baju yang dianggap kontrversi kerana kononnya mendedahkan bahagian bahu dan betis Natasha berlapik. Ia ada ‘lining’ dan bukannya ‘bare shoulder’.

“Cara pereka fesyen itu menjawab seperti mar4h dan seolah olah macam h1ina sangat Natasha menggayakan busana rekaannya. Sepatutnya dia ‘back up’ dengan cakap benda yang lebih elok dan bukannya menambah bara.

“Cara pereka fesyen itu menjawab memang seperti menghent4m dan menghi1na,” kata Nor Shahlina.

Tegas Nor Shahlina yang juga rakan baik kepada pengasas produk berkenaan, Datin Reena Zach, pereka fesyen itu sepatutnya bersifat neutral.

“Baju itu dibeli dengan duit dan bukan dengan air liur. Ia bukan busana yang ditajanya.

“Hormat sikit pembeli baju itu (merujuk kepada dirinya sendiri). Mereka peniaga yang menjalankan perniagaan fesyen sepatutnya faham dengan konsep customer is always right,” katanya lagi.

Terdahulu Rizman Ruzaini mengakui terkejut apabila mengetahui busana rekaannya itu dipakai selebriti bertudung.

Tindakan Natasha itu disifatkan Rizman telah mencalarkan imej dan reputasi yang dibina mereka sejak 15 tahun lalu.

Selasa lalu, tindakan Natasha atau nama sebenarnya Natasha Liana Hudson, 38, menggayakan gaun putih yang seolah-olah menampakkan bahagian bahu ketika majlis pelancaran produk kecantikan Crystal C White menjadi bualan ramai.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Tube Viral

Sumber : GEMPAK

Apa komen anda?

Be the first to comment on "Baru Je Kec0h Penampilan Natasha Hudson, Sekali Penganjur Pula Bid4s Kenyataan Pereka Fesyen Baju Tersebut"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*