Pelakon dan pengarah Isma Yusoof sebelum ini menggemparkan industri apabila mengaku dirinya sebagai seorang transgnder malah akui tidak peduli dengan keccaman yang dilemparkan terhadapnya.
Hanya Tertarik Pada Lelaki
Menerusi sebuah hantaran di IGTV miliknya, Isma atau nama sebenarya Azma Aizal Yusoof berkata dia ingin menjadi dirinya sendiri tanpa perlu berpura-pura dan akui hanya tertarik kepada lelaki.
“Saya bangga saya P0NDAN.
“Saya hanya tertarik kepada Lelaki Maskulin. Insyaallah” tulisnya
Bangga Dengan Fizikal Seorang Lelaki
Bagaimanapun,tegas pengarah filem Blok 404 ini dia tidak perlu menukar janntinanya mahupun melakukan pembedahan kosmetik hanya untuk kelihatan seperti seorang perempuan. Meskipun sifatnya lebih ke arah seorang perempuan, namun bagi Isma dia berbangga dengan wajah dan fizikalnya sebagai seorang lelaki sejati.
“Ada yang persoalkan suara saya, cakap muka saya ini muka jantan. Tak macam Sajat atau p0ndan-p0ndan yang makan hormon”
“Kenapa nak kena makan hormon? Bila korang tak terima transgnder ini korang hanya terima wanita dan lelaki, itu yang p0ndan ramai makan hormon. Potong itu, potong ini, operate sana sini menjadi wanita untuk masyarakat terima”
“Saya gembira dengan wajah, badan dan suara saya”
“Tak perlu nak kepit suara sebagainya, oh tidak. Tetapi kalau berlakon kena kepit, saya kena kepitlah” dedahnya.
View this post on Instagram
Tambah Isma lagi, sebelum ini juga dia pernah didatangi wanita yang ingin cuba kembalikannya sebagai lelaki namun dia menolaknya dan terima bahawa dirinya adalah seorang transgnder.
Sumber : Murai
Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! SK
Jom Like Page Kami Juga Di Facebook
Sumber: https://mediabawang.net/
Be the first to comment on "Isma Yusoof buat pengakvan berani “Saya Bangga Saya P0ndan”"