CCTV Rakam Pramugari Berlari Masvk Ke Dalam Kereta Trb4k4r

MEDIA Singapura memperoleh rakaman video kamera litar tertutup (CCTV) menunjukkan seorang wanita muda berlari ke dalam sebuah kereta yang sedang terb4kar di Jalan Tanjong Pagar, untuk menyelamatkan lima individu termasuk tunangnya yang terper4ngkap dalam kenderaan itu.

Bahan visual itu diperoleh secara eksklusif oleh akhbar The Straits Times.

Kereta BMW M4 putih yang terlibat dalam n4h4s berkenaan dilihat berpusing-pusing selama beberapa saat pada 5.40 pagi Sabtu lalu sebelum mer3mpuh sebuah rumah kedai, demikian menurut versi dalam talian akhbar harian itu.

 

 

 

 

Lampu isyarat kereta itu boleh dilihat berada dalam keadaan berkelip-kelip kira-kira 15 saat sebelum kenderaan tersebut meletvp dan terb4k4r.

Kira-Kira 20 saat kemudian, Raybe Oh kelihatan dalam video itu. Dia dilihat berlari ke arah kereta yang sedang terb4k4r dan terus masuk ke dalam api yang sedang m4rak.

Dia muncul 10 saat kemudian dalam keadaan badannya dij1lat api dan dilihat berlari ke arah beberapa rumah kedai yang terletak bertentangan dengan jalan sempit dua lorong itu.

Menurut akhbar itu, Oh, 26, seorang bekas pramugari kini dalam keadaan krit1kal di h0sp1tal Besar Singapura dan dilaporkan mengalami kelecvran tervk pada 80 peratus badannya.

Kereta yang terb4k4r itu dipandu oleh tunangnya, Jonathan Long, 29, dan turut dinaiki empat rakan lelaki tersebut iaitu Eugene Yap, 29; Elvin Tan, 28; Teo Qi Xiang, 26; dan Gary Wong, 29.

Akhbar The Straits Times melaporkan bahawa ia melihat enam klip video berhubung n4h4s itu antara 5.24 pagi dan 5.50 pagi.

Kereta BMW itu dilihat melakukan tiga pusingan di jalan yang sama sebelum hilang kaw4lan dan terb4bas semasa pusingan keempat.

Kereta itu dilihat dipandu lebih perlahan pada pusingan sebelumnya.

 

Sumber:wowberita

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : http://www.dnq.pw/2021/02/17/cctv-rakam-pramugari-berlari-masvk-ke-dalm-kereta-trb4k4r/

 

Apa komen anda?

Be the first to comment on "CCTV Rakam Pramugari Berlari Masvk Ke Dalam Kereta Trb4k4r"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*