Gerai Minuman Diser4ng, Shuk Dislndir Tiada Kerja

Pelawak dan pengacara kontr0versi, Shuk Sahar akui terk3jut selepas disrang oleh seorang lelaki yang tidak dikenali ketika sedang berniaga air di tepi jalan di Wangsa Maju.

Memetik Utusan Online, Shuk berkata ketika kejadian dia bersama pembantu peribadinya Iskandar Nurzaman, didatangi seorang lelaki menaiki Myvi putih yang disangkakan mahu membeli minuman.

Shuk juga mendkwa dia turut dis1ndir oleh pemuda itu mencari rezeki dengan cara tersebut selepas keh1langan kerja

“Dia memberhentikan kenderaanya di depan gerai, tetapi dari awal lagi saya sudah rasa pel1k, dia pegang telefon seolah-olah sedang merekod video. Saya dan Iskandar tanya dia mahu beli minuman yang mana sebelum tiba-tiba dis1ndir oleh lelaki itu.

“B3rang dengan tindakannya, Iskandar cuba mempertahnkan saya sebelum lelaki tersebut bertindak agr3sif dan cuba memvkulnya.

“Saya cuba halng dan mungkin kerana tidak puas hati, dia kemudiannya menolak barangan jualan di meja sebelum pergi begitu sahaja,”

katanya. 

Dalam pada itu, Shuk tertanya-tanya apakah mot1f sebenar lelaki tersebut dan tidak teragak-agak untuk membuat lap0ran polis.

“Saya sempat tengok nombor plat keretanya tetapi tak akanlah saya nak sebarkan pula. Buat masa sekarang, saya tengok dulu macam mana, kalau perlu buat laporan polis, mungkin saya akan pergi ke balai.

“Saya cuma nak tahu kenapa dia tergamk buat begitu dan apa niatnya sebab seolah-olah dia memang mahu cari pasal sejak dari awal,” katanya

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber: rotikaya

 

Apa komen anda?

Be the first to comment on "Gerai Minuman Diser4ng, Shuk Dislndir Tiada Kerja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*