Dikec4m tak pandai didik anak jadi Islamik, sekali Azhar Sulaiman buka cerita pernah mar4h anak sampai tr4uma

DITUDvH tidak pandai didik anak, pelakon Azhar Sulaiman berkata, dia akan menyelesaikan isu kec4man netizen terhadap anaknya Kasih Iris Leona dengan cara tersendiri.

Azhar, 50 berkata, dia tidak mahu memanjangkan situasi itu dengan melibatkan pihak media yang mungkin akan meng3ruhkan keadaan.

“Maaf tidak ada apa yang perlu diulas. Saya akan selesaikan isu ini sendiri dengan netizen,” ujarnya kepada mStar.

Azhar Sulaiman berkata demikian ketika diminta mengulas aksi s3ksi anaknya iaitu Kasih Iris Leona, 19, yang menjadi perhatian gara-gara berpakaian terlalu s3ksi.

Sebagai seorang bapa, Azhar, 50, turut dihent4m netizen kerana dianggap tidak pandai mend1dik anaknya menjadi seorang muslimah yang baik.

“Jadi hari ini Leona kena kec4m lagi termasuklah Mami (Azhar) juga kena hent4m sebab tak pandai didik Leona untuk jadi Islamik.

“You ada anak?” katanya.

Leona dikec4m selepas memuat naik satu gambar di laman sosialnya baru-baru ini yang kelihatan terlalu s3ksi lebih-lebih di baha.gian d4da.

Lepas satu, satu lagi isu… Hari itu (isu) tidak boleh cakap Melayu harian dan asyik cakap Inggeris.

Susulan kec4man itu, Azhar secara bergurau menyarankan anak bongsunya itu melakukan pembed4han mengecilkan p4yudara selain kos akan dit4nggung sepenuhnya oleh pelakon tersebut.

“Lepas satu, satu lagi isu… Hari itu (isu) tidak boleh cakap Melayu harian dan asyik cakap Inggeris. Lepas itu sibuk belajar cakap Kelantan… Sekarang pasal pakaian s3ksi pula.

Komen Azhar Sulaiman berhubung isu Leona berpakaian s3ksi.

“Leona tolong cari klinik yang buat pembed4han mengecilkan payud4ra… Ayah akan bayar semua kos itu.

“Bila kop** kecil, ayah yakin (Leona) tidak boleh pakai baju-baju s3ksi lagi,” katanya.

Selain Leona, Azhar turut mempunyai dua orang anak lagi iaitu Kasih Leia Ixora, 23, dan Andika Rees Pahamin, 19, yang merupakan kembar kepada Leona.

Pernah M4rah Anak Sampai Mereka Tr4uma

My kids knows that I am their cool dad and at the same time bila Daddy mar4h mereka tahu Daddy akan jadi seperti seorang G4ngster yang akan seperti nak bel4sah mereka dengan penvmbuk dan flying k1ck…..I am so brut4l bila mar4h.Semua jadi tr4uma lepas tu.

Seumur hidup:-

1-Rees kena m4rah 2kali masa sekolah rendah. 1-kejar leona dgn pis4u & tak mengaku p4tahkan kaki meja.

2-Kasih kena m4rah 2 kali masa sekolah menengah.1-boyfren issue2-bergadvh adik beradik.

3-Leona masih belum kena my brutality lagi….

“Dalam hidup….mami berg4duh 2 kali saja…sekali masa sekolah rendah,mami hent4k kepala ke cermin bas dan gig1t telinga Sipembvli dalam bas sekolah dan masa belajar silat dulu….lepas masa tu Mami bertukar jadi romant1k guy….Peace Not W4r kinda guy….hahahaa” kongsi Azhar Sulaiman

Berikut pula reaksi dari netizan

“Inn Sha Allah Leona anak yg baik. Cuma belum sampai masa utk dia betul2 faham dan berubah. Bagi dia masa and mami kena guide dia dgn cara berhemah. Sbb Leona dah besar. Biasalh mendidik anak jgn jemu dn putus asa. Kerna mereka masih belajar. Mami doakn yg baik2 utk anak2. Pasti suatu detik ketika Allah #jentikhati Leona pasti berubah. Inn Sha Allah. Ok mami..

“Tak payah pukul anak sendiri sebab cakap-cakap orang.. tak berbaloi..

Cakap elok-elok dulu.. Kalo cakap elok-elok pun tak laku barulah tabuh..

Saya ngan anak-anak cakap elok-elok dulu supaya diorang tak kena tabuh.. tapi kalo berhajat sangat nak kena tabuh memang saya bagi ngan tali pinggang.. kena 2-3 das terus hujan pipi.. baru tau erti penyes4lan.. 

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Like Page Kami Juga Di Facebook @Soya Lemon

Sumber :  http://trendingsangat.pw/2021/03/azhar-sulaiman-ngepek/

Apa komen anda?

Be the first to comment on "Dikec4m tak pandai didik anak jadi Islamik, sekali Azhar Sulaiman buka cerita pernah mar4h anak sampai tr4uma"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*