“Saya Rasa Malu Dikec4m.. Mak Datuk Seri, Ank Macam 0rang Kampung..” – Cik B

Anak kepada usahawan Dato’ Seri Vida, Cik B mengakui bahawa dia sedar ramai netizen yang suka mengec4m dan mengkr1tik penampilan dirinya selama ini.

Menerusi temubual dalam segmen Gempak, Lancang Bethol, remaja berusia 16 tahun itu meluahkan perasaannya mengenai segala kec4man dan krit1kan yang diterima daripada netizen.

Menurut bintang Muzikal Lawak Superstar 2 itu, dia tidak kisah jika komen negatif tersebut ditujukan kepada dirinya namun dia bimbang tentang penerimaan ibunya.

 

“Saya malulah kalau kena kec4m ni, bukan malu dekat diri sendiri tetapi rasa malu kalau mak saya tengok. 
“Rasa macam kesian la kalau mak saya tengok komen orang cakap pasal saya. Apa perasaan sebagai mama jadi mak saya?
“Mak saya mestilah dia akan terasa hati sebab saya ini anak dia,” luahnya.

Bukan itu sahaja, Cik B memberitahu bahawa dia berasa malu bila dikec4m, lebih-lebih lagi jika ibunya mengetahui tentang perkara itu.

Selain itu, Cik B mendoakan ‘haters’ dan orang-orang yang sering mengecam dirinya agar berjaya dalam hidup dan tidak membenci dirinya lagi.

“Saya pun tak tahulah apa silap saya, untuk anda tak suka saya. Tapi saya harap korang semua berjaya dalam hidup dan takde rasa benci terhadap saya. Kalau tak boleh berhenti, cuba berhenti perlahan-lahan,” jelasnya lagi.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen memberi kata-kata semangat kepada pemilik nama Nur Edlynn Zamilleen Muhammad Amin itu.

Dalam pada itu, mereka turut menyifatkan Cik B sebagai seorang yang matang dari segi cara percakapannya.

Cik B menempa populariti dalam dunia hiburan apabila sering menghasilkan video-video kreatif hingga berjaya memiliki peminat tersendiri di laman sosial Instagram miliknya, @cikb_havoc66.

 

Sumber: http://www.dnq.pw/

 

Apa komen anda?

Be the first to comment on "“Saya Rasa Malu Dikec4m.. Mak Datuk Seri, Ank Macam 0rang Kampung..” – Cik B"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*