Cantik, Santun Dan M4nis Or4ngnya. Inilah G4dis Yang Menjaga Si Comel, Aafiyah Ank Kesay4ngan DS Siti Nurhaliza

Kelahiran Siti Aafiyah setahun yang lalu dalam hidup penyanyi nombor satu, Datuk Seri Siti Nurhaliza memang sangat memberi erti mendalam.

Setelah sekian lama menanti, kehadiran si cilik ini memberikan kegembiran dan kebahagiaan buat dirinya dan suami serta ahli keluarga lain.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk)

Anak kecil ini dijaga dengan sebaiknya dan dilimpahi kasih sayang yang tiada berkesudahan.

Walaupun sibuk melayan kerenah anak kesayangannya, tetapi Siti tetap aktif menghiburkan peminatnya di mana juga walaupun sudah bergelar ibu. Dan juga turut mengusahakan perniagaan kosmetiknya, Simplysiti.

Biarpun begitu beliau tetap mahu melihat anaknya membesar depan matanya sendiri. Bagi memastikan segalanya berjalan lancar, Siti telah memilih seorang pembantu yang baik, bertanggungjawab dan cantik untuk anak kesayangannya.

Jika diperhatikan kemana saja kelibat Siti dan Siti Aafiyah, pasti akan ada seorang gadis manis yang setia melayan kerenah si cilik ini.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MT11 🐝 (@dayahzubit)

Menurut sumber, gadis yang menjaga Siti Aafiyah ini bukan calang-calang orangnya. Gadis manis ini bernama Nur Hidayah Zubit sebenarnya seorang jururawat bertauliah lulusan dari Kolej Pembantu Perubatan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MT11 🐝 (@dayahzubit)

Apa yang lebih istimewa gadis ini telah diinterview sendiri oleh Siti sebelum diterima bekerja untuk menjaga dan mendidik Aafiyah sebaiknya.

Gadis ini yang memang cantik, manis dan santun orangnya ini dengan penuh kerelaan dan kesukaannya terhadap anak kecil seperti Siti Aafiyah.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MT11 🐝 (@dayahzubit)

Jika dilihat pada perkongsian Instagram Siti juga menyaksikan gadis manis yang ada iras wajah penyanyi kesayangan ramai ini, sering diajak bercuti bersama keluarga besar Siti dan Datuk K.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MT11 🐝 (@dayahzubit)

Tugasnya menjaga Siti Aafiyah tidak kira di mana Siti berada walaupun berada di luar negara kerana tugas.

Gadis manis inilah yang akan mendukung dan menjaga Aafiyah sepanjang Siti menjalankan tugasnya sebagai penyanyi atau urusan lain.

Siti Aafiyah juga dilihat sangat manja dan rapat dengan gadis manis yang menggunakan nama Dayah Zubit di akaun Instagramnya.

Keduanya bagai tidak boleh dipisahkan satu sama lain. Apatah lagi sejak masih ‘baby’ lagi Aafiyah telah dijaga gadis manis ini.

Ternyata hubungan silaturrahim gadis ini bersama Siti dan keluarga sangat akrab. Semoga akan terus berkekalan hingga Aafiyah membesar menjadi wanita solehah satu hati nanti.

Sumber:INSTAGRAM CTDK & DAYAH ZUBIT

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : http://www.dnq.pw/

Apa komen anda?

Be the first to comment on "Cantik, Santun Dan M4nis Or4ngnya. Inilah G4dis Yang Menjaga Si Comel, Aafiyah Ank Kesay4ngan DS Siti Nurhaliza"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*