Myvi Ambil Lajak Macam Bawa Treler, Rider Terj4tuh Ny4ris Berl4nggar

Sebut sahaja Perodua Myvi, pasti ramai kenal dengan model hatchback yang terkenal dengan jolokan ‘King’. Malah, ada sahaja kisah menarik kita dengar mengenai Myvi.

Namun kali ini tul4r video di TikTok dimana seorang rider ny4ris berl4nggar sebuah Perodua Myvi yang masuk simpang secara tiba-tiba. Bagaimanapun, rider itu terjatuh disebabkan brek secara mengejut.

Menerusi video berkenaan, pemandu Myvi tersebut berhenti dan keluar dari kereta selepas perasan rider itu terj4tuh.

Namun apa yang menjadi perhatian ramai, tindakan pemandu Myvi berkenaan yang dilihat seperti ‘menadah tangan’ seolah meminta maaf kepada rider tersebut.

Video tersebut mendapat pelbagai reaksi dikalangan netizen meny1ndir dengan mengatakan pemandu Myvi itu seolah membawa treler apabila mengambil lajak jauh untuk masuk ke simpang.

Tidak kurang juga ada yang berseloroh mengatakan mungkin setiap hari bawa lori tayar 24 namun terlupa pada hari tersebut memandu Myvi sahaja.

Difahamkan kejadian itu berlaku di kawasan Lembah Sireh, Kota Bharu, Kelantan. Apa pun diharap menjadi iktibar kepada semua, nasib baik tiada pel4nggaran atau pun perkara burvk berlaku.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Era Tv 

Sumber : gulapop

Apa komen anda?

Be the first to comment on "Myvi Ambil Lajak Macam Bawa Treler, Rider Terj4tuh Ny4ris Berl4nggar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*