“Hantar Anak Sekolah Katanya…” Netizen Beng4ng lsteri Ahli PoIitik ‘FIy’ Ke Iuar Negara Selepas Kerajaan Nak Umum PKPD

Kes harian C0vid-19 di Malaysia menunjukkan peningkatan semula selepas beberapa minggu berada di angka bawah 6,000 ke$.

Oleh itu, pihak kerajaan mengambil langkah lebih ket4t dengan mengumumkan Perlntah KawaIan Pergerakan Diperket4t (PKPD) dibeberapa kawasan yang mempunyai ke$ posltif harian tinggi seperti Selangor dan Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Boleh ke pergi ke luar negara?

Namun begitu, disebalik kegus4ran dan kesvsahan rakyat Malaysia, tuIar di media sosi4l apabila ada akaun Twitter memaklumkan seorang isteri kepada ahli poIitik sedang ‘terbang’ ke luar negara bersama anaknya.

Menerusi ruangan komen di Twitter milik @meinmokhtar, isteri kepada ahli poIitik berkenaan dipercayai menghantar anaknya berusia 5 tahun untuk belajar di Perancis.

Beliau turut memu.at naik beberapa perkongsian di media sosi4lnya menunjukkan kegembiraan mereka yang berada di dalam pesawat.

Hantar anak pergi sekolah katanya

Hal ini membuatkan netizen mulai mninggalkan komen dengan berasa tldak puas hati melihat perkongsian berkenaan. Hal ini berikutan negara masih berada dalam situasi ‘total Iockd0wn’ dan rakyat juga tldak dibenarkan kemana-mana.

Kenapa suka sakltkan hati rakyat?

Jnganlah ke.cam beliau.

Walau bagaimanapun, menerusi Instagram isteri ahli poIitik berkenaan, beliau ada mempersoalkan mengapa netizen menge.camnya sedangkan beliau tldak mempunyai kuasa.

Jadi, beliau meminta agar orang ramai menghen.tam mereka yang mempunyai kuasa dan bukan dirinya.

Sumber: Twitter @meinmokhtar ,omm

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : https://dbongkar.com/

Apa komen anda?

Be the first to comment on "“Hantar Anak Sekolah Katanya…” Netizen Beng4ng lsteri Ahli PoIitik ‘FIy’ Ke Iuar Negara Selepas Kerajaan Nak Umum PKPD"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*