Semalam Kec0h Di Media Sosial, Mungkin Ramai Tak Tahu 7 Perihal Tentang Datin Seri Haflin Saiful lni

Jika bercakap mengenai Datin Seri Haflin Saiful, pasti ramai yang tidak tahu terdapat beberapa fakta menarik di sebalik figura ini. Ketepikan segala kontroversi yang melanda, murai.my bawakan 5 trivia mengenai superwoman ini!

1. Isteri Kepada Datuk Seri Nazri Aziz

Benar, Haflin Saiful kini bergelar isteri kepada menteri, Datuk Seri Nazri Aziz dimana berdasarkan pelbagai sumber mereka telah berkahwin pada Ramadhan 2014 yang lalu.

2. Mempunyai Jenama Pakaian Sendiri

Diam-diam ubi berisi, siapa sangka Haflin turut mempunyai jenaman pakaiannya sendiri iaitu Haflins.

Tidak hairanlah beliau sering kali terbang ke kota fesyen luar negara bagi mencari pelbagai inspirasi jenama pakaiannya.

3. Fashionista!

Sebelum bergelar isteri kepada VVIP lagi, Haflin sudah mempunyai minat yang mendalam terhadap fesyen. Lihat saja pada penampilannya, so hot, so gorgeous!

4. Sahabat Karib Datin Ezurin Yaakob

BFF Relationship goals mungkin boleh diumpamakan pada persahabatan Haflin dan Datin Ezurin Yaakob.

Kedua-duanya mempunyai minat dalam dunia fesyen dan turut dilihat menghadiri pertunjukan fesyen Stella Mccartney bersama-sama.

5. Mempunyai Tali Pinggang Hitam Taekwando

Di sebalik perwatakannya yang kelihatan begitu feminin, Haflin terlebih dahulu mencuri perhatian dan memberi inspirasi apabila beliau mempunyai kemahiran mempertahankan diri, Taekwando serta memperoleh tali pinggang hitam dalam seni ini.

6. Pengacara Salam Bollywood

Tidak kenal siapakah Haflin? Apa kata anda throwback kembali rancangan Salam Bollywood. Benar, itulah Haflin sebelum bergelar isteri dan ibu kepada seorang cahaya mata.

7. Villa Danialla Milik Keluarga Haflin

 

Jika bercakap mengenai Villa Danialla di Tok Bali, Kelantan pasti ramai yang begitu teruja untuk kesini. Untuk pengetahuan anda, villa yang tular ini adalah milik keluarga Haflin dan selain itu beliau turut menguruskan bisnes dan syarikat IT Megatron Sdn Bhd, Kedai Makan dan Restoran Red Warror Station di Kota Bahru Kelantan.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : MuraiMY

Apa komen anda?

Be the first to comment on "Semalam Kec0h Di Media Sosial, Mungkin Ramai Tak Tahu 7 Perihal Tentang Datin Seri Haflin Saiful lni"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*