“Manusia jenis apa kau ni…” -Ibu Mertua Punya Pasal , Nama Mira Filzah Turut Dikec4m!

Sejak Sabtu, di media sosial hangat memperkatakan mengenai tindakan ahli parlimen Kuala Kangsar, Datuk Mastura Yazid yang mended4hkan bahawa isu mengenai terdapat keluarga terputus bekalan makanan di kawasannya adalah tidak benar.

Mastura Nafi Ada Keluarga Yang Terputus Bekalan Makanan

Sebelum ini, tul4r di media sosial mengenai satu rakaman panggilan telefon seorang lelaki yang menghubungi Suria FM apabila menceritakan sebuah keluarga yang berada dalam keadaan meny3dihkan. Susulan itu, pihak Mastura telah berkunjung ke rumah keluarga tersebut bagi melihat keadaan serta mendapatkan penjelasan lanjut namun keluarga berkenaan men4fikan bahawa mereka berada dalam situasi sesukar itu dan menerima bantuan.

Biarpun isu tersebut sudah selesai, namun sebaliknya pula yang berlaku apabila Mastura teruk dikec4m oleh warganet berikutan dia dikatakan tidak pernah ‘turun padang’ melihat situasi penduduk di parlimen nya dan hanya ‘turun’ bagi untuk menyelesaikan kes ini yang dilihat mencemarkan nama baiknya.

Mira Filzah Turut Dikec4m

Lebih mengejutkan, nama menantunya yang juga pelakon dan pengacara popular Mira Filzah turut dikec4m berikutan isu tersebut. Bagaimanapun, segelintir daripada mereka bertindak mempertahankan Mira atau nama sebenarnya Nur Amirah Filzah Binti Badioezaman,28 kerana beranggapan dia tidak bers4lah dan terp4lit hanya kerana berkahwin dengan anak Mastura, Wan Emir Astar,31.

Dalam kenyataan yang dikeluarkan oleh Pejabat Parlimen Kuala Kangsa, mereka memandang serius berkenaan isu seumpama itu dan tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang. Malah, pihaknya turut meminta orang ramai memastikan terlebih dahulu sebarang berita atau khabar angin sebelum dikongsikan kepada umum.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : muraimy

Apa komen anda?

Be the first to comment on "“Manusia jenis apa kau ni…” -Ibu Mertua Punya Pasal , Nama Mira Filzah Turut Dikec4m!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*