Isu #BenderaPutih, DS Vida Enggan Dis4makan Dengan Ebit Lew. Ini kata-kata beliau

Gara-gara k3s video tul4r membabitkan pengusaha kosmetik terkenal, Datuk Seri Vida yang telah mengvlas tentang kempen #benderaputih ternyata telah mendapat reaksi kurang menyenangkan daripada netizen.

Kata netizen, kenyataan DS Vida disifatkan sebagai tidak sensitif dan mementingkan diri di kala rakyat sedang bergelut dengan pelbagai kesulitan ketika pandem!k ini.

@datoserividaofficial

Reply to @azierarizqin TIPS2. ATAS DIRI SENDIRI..NAK MAJU KENA ADA USAHA..#fyp #viral #pkp #malaysia #datoserivida

♬ original sound – QU PUTEH BARULAH PUT

Tidak berdiam diri, usahawan itu tamp1l menjelaskan niat sebenar di sebalik kenyataannya di mana dia hanya ingin menyuntik semangat kepada orang ramai untuk berusaha mengubah diri.

Katanya lagi, dia menyokong kempen #benderaputih tapi dalam isu tersebut bukan semua orang sanggup angkat bendera putih semata-mata hanya ingin mendapatkan bantuan.

“Sama juga kalau angkat bendera putih pun, bukannya bantuan terus sampai dalam tempoh lima minit. Kalau banyak alasan macam mana nak kaya?” ujarnya lagi.

Dia dalam pada itu turut meminta orang ramai agar tidak membanding-bandingkan dirinya dengan pend4kwah terkenal, Ebit Lew.

“Saya bukan Ebit Lew, aku dari susah sekarang senang, Dia dia aku,aku. Tidak sama diciptakan. Kalau semua diciptakan sama maka tiadalah orang sesak tiadalah orang kaya.”

Sumber: Instagram Dato Seri Vida

Sumber:beautifulnara

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Apa komen anda?

Be the first to comment on "Isu #BenderaPutih, DS Vida Enggan Dis4makan Dengan Ebit Lew. Ini kata-kata beliau"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*