[VIDEO] Macam ‘Spiderman’! Lelaki Dipercayai Mahu Mencur1 Panjat Balkoni Dari Tingkat Lain

Sejak pagi tadi, tular di media sosial beberapa rakaman video seorang lelaki dipercayai seperti mahu memasuki sebuah apartment berjaya dirakam oleh salah seorang penduduk disana.

Menerusi perkongsian yang dibuat oleh seorang pengguna Facebook dikenali sebagai Shafinaz Shariff, lelaki tersebut telah memanjat apartment seperti ‘spiderman’ di balkoni kediaman tersebut.

Tindakan berkenaan berjaya dirakam di Aliff Resident , Johor Bahru.

Sesudah sampai ke tingkat berkenaan, lelaki yang mencurigakan itu telah membuka sliding door dan kelihatan cuba memasuki kediaman di tingkat itu.

Dalam satu lagi video yang berjaya dirakam lagi, lelaki tersebut dilihat memanjat balkoni dari tingkat berlainan untuk ke rumah tersebut.

Tambah Shafinaz lagi, lelaki berkenaan dikatakan pernah melakukan perkara sama di KSL Taman Daya, Johor Bharu dan menyertakan sekali wajah lelaki yang dipercayai memasuki rumah tersebut.

Dalam kapsyen yag disertakan dengan video-video itu, pengguna Facebook berkenaan memaklumkan yang kawasan kediamannya mempunyai pengawal keselamatan, namun tidak sangka lelaki tersebut berani melakukan tindakan sebegitu.

Walau bagaimanapun, lelaki berkenaan telah dit4han oleh pihak berkuasa setelah mengvgut bahu menced3rakan orang awam.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber: https://www.motifviral.dnqj.my/

Apa komen anda?

Be the first to comment on "[VIDEO] Macam ‘Spiderman’! Lelaki Dipercayai Mahu Mencur1 Panjat Balkoni Dari Tingkat Lain"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*