[VIDEO] Comel !! Rakaman Nenek Merayu Taknak Cucvk Vaks1n Buat Netizen Rindu Keluarga Di Kampung

Bertuah bagi sesiapa yang masih mempunyai kedua ibu bapa yang boleh disayangi dan dihorm4ti. Lebih bertuah lagi jika masih mempunyai datuk dan nenek yang masih sihat dan paling penting tinggal bersama kita, tak perlu balik kampung untuk berjumpa dengan datuk dan nenek.

Perkongsian seorang pengguna yang dikenali dengan nama @Syukry Kury di platform Tik Tok bersama dengan neneknya itu membuatkan ramai tercuit hati dengan kecomelan neneknya itu apabila bersembang dengan nenek tersayang itu.

Difahamkan bahawa neneknya itu tidak mahu untuk mendapatkan suktikan vaksin dan tindakan nenek itu yang meminta kebenaran cucunya itu mencuit hati dan comel.

Bertambah comel lagi apabila saudara Syukry bergurau manja dengan mengatakan bahawa dia sudah memberitahu yang neneknya itu takut untuk mendapatkan sunt1kan vaks1n tersebut.

Kecomelan gelagat si cucu yang mengusik neneknya itu membuatkan video tersebut memdapat beribu komen yang memuji kemesraaan hubungan antara nenek dan cucu nya itu. Beribu tanda like telah diberikan menandakan ramai netizen yang memberikan komen yang positif.

Rakyat malaysia yang tua atau muda digalakkan untuk mendapatkan vaksinasi dimana proses vaks1n ini adalah percuma dan semua diharapkan dapat memastikan diri kita sentiasa dilindungi dengan mengambil vaks1n untuk melindungi diri dan keluarga masing.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook 

Sumber : Tiktok

Apa komen anda?

Be the first to comment on "[VIDEO] Comel !! Rakaman Nenek Merayu Taknak Cucvk Vaks1n Buat Netizen Rindu Keluarga Di Kampung"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*