[VIDEO] “Kekasih GeIap T4gih Hut4ng,” Vide0 Mirlp Pel4wak Tak Berbaju At4s K4til H0tel Tul4r

Nampaknya, kontr0versi seorang pelawak terkenal, isterinya serta wanita yang dipercayai ‘kekasih gelapnya’, kembali menjadi sorotan netizen susulan tindakan ‘kekasih gelapnya’ memuat naik beberapa video pelawak tersebut diatas katil tidak berbaju.

Dalam kapsyen yang disertakan oleh Farah menerusi Instagram peribadinya f.zzatys sebelum ini, dia ada memberi amaran mengenai seseorang untuk memuat naik satu video susulan tindakan individu tersebut tidak membayar duitnya.

Tak lama selepas itu, dua video menunjukan sos0k tubuh seorang lelaki telah dimuat naik olehnya dengan menunjukan satu perbualan mesej bersama seseorang.

VIDEO : 

Dalam kapsyen yang disertakan, Farah memberitahu individu tersebut meminjam wang daripadanya dan ini balasan atas segala pengkhianat4n, fitn4h dan hut4ng. Dia juga menegaskan tidak akan menghalalkan serta memaafkan semuanya.

Tambahnya lagi, dia meminta agar lelaki tersebut berhenti untuk mempermalukannya kepada seorang lagi wanita semata-mata hanya ingin menutupi kesalahannya.

Dalam pada itu, dia juga telah menyertakan sekali semua bukti panggilan tidak berjawab oleh lelaki terebut setelah lama bersabar dengan kerenahnya.

Menurut Farah, sudah lama dia bersabar dan sempat memberi amaran agar individu berkenaan membayar hutang-hutangnya sebelum lebih banyak video atau gambar tersebar di media sosial.

Menjengah ke Instagram isteri kepada selebriti yang pernah dikaitkan oleh Farah, wanita itu bersyukur kerana akhirnya Farah sendiri yang membuka a1b diri dan mempercayai vide9 tersebut video lama.

Dia juga memaklumkan video itu antara punca mengapa suaminya masih bertahan dan menemui wanita itu kerana sering diugvt dengan perkara tersebut.

Dia juga sempat bertanya semula kepada Farah Saleh duit apa yang dimaksudkan olehnya dan mempersoalkan kembali sama ada duit itu adalah bayaran untuk ansuran kereta ataupun sewa rumah.

Tak lama selepas itu, Farah Saleh telah memuat naik satu lagi IG story dengan memaklumkan video tersebut sudah dibuang dari feed IG kerana dinasihati oleh orang ramai.

Namun dia tetap berkeras ingin mengambil tindakan selepas ini.

Setakat ini, belum ada sebarang penjelasan daripada mana-mana pihak berkenaan isu berkenaan.

Terdahulu, kontr0versi antara wanita tersebut dengan seorang pelawak terkenal telah menjadi soroton ramai orang kerana did4kwa berlaku cur4ng berulang-ulang kali sehingga ramai yang muak dengan kisah rumah tangga selebriti tersbeut.

Sumber: Instagram f.zzatysrossa.sera

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook 

Sumber : http://www.rosemerah.dnqj.my

Apa komen anda?

Be the first to comment on "[VIDEO] “Kekasih GeIap T4gih Hut4ng,” Vide0 Mirlp Pel4wak Tak Berbaju At4s K4til H0tel Tul4r"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*