“Lama-Lama Buat Apa, Menyem4k Je” -Gelagat Chef Wan Berseloroh Meny4kat Mak Cvcuk Vaks1n Raih Perhatian Netizen

Cef selebriti terkenal, Datuk Chef Wan, 63, atau lebih dikenali sebagai cef wan baru- baru ini telah membawa ibunya yang lebih selesa dipanggil Che Ani itu untuk mendapatkan v4ksin secara drive thru.

Menurut cef wan, ibunya itu telah berumur 90 tahun dan seperti yang kita semua tahu, che ani ibu kepada cef wan itu pernah mendapat raw4tan untuk peny4kit k4nser dan badan yang lemah akan lebih terded4h kepada v1rus tersebut jadi disebabkan itulah, cef wan membawa Che Ani untuk div4ksin.

Namun apa yang menggelikan hati netizen iaitu gelagat cef wan yang bergurau dengan ibunya itu walaupun pada hakikatnya kita nampak dan dengar seperti k4sar, tetapi dia suka bergurau secara kasar seperti itu dengan ibunya itu.

Walaupun begitu, ramai juga yang menyokong kerana cef wan sangat prihatin untuk memv4ksin ibunya itu walaupun ibunya mempunyai banyak komplikasi kesihatan.

Video:

Diharapkan lebih banyak artis yang mengikut jejak seperti cef wan yang membawa ahli keluarga masing2 untuk mendapatkan vaks1n kerana ianya juga salah satu usaha kita untuk melindungi diri dan keluarga kita.

Komen Netizen:

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook 

Sumber : Tiktok

Apa komen anda?

Be the first to comment on "“Lama-Lama Buat Apa, Menyem4k Je” -Gelagat Chef Wan Berseloroh Meny4kat Mak Cvcuk Vaks1n Raih Perhatian Netizen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*