Gelagat Nadia Brian Pakai Sut Ket4t Spiderman Raih Perhatian Wargamaya, “Spiderwoman Pakai Selipar Jepun Je Gaiss..”

Nadia Brian, nama yang tidak asing lagi dalam kalangan artis, beliau seorang yang sangat konsisten dalam lakonan dan boleh melakonkan watak apa sahaja diberikan termasuk lah watak “Spiderman”. Hero pujaan Ramai kanak2 dan juga dewasa.

Baru-baru ini, pelakon Nadia Brian ada memuat naik beberapa keping gambar yang beliau memakai pakaian superhero terkenal iaitu Spiderman. Yang menariknya adalah pemakaian tersebut adalah kerana permintaan anak2 buahnya dan bukan untuk lakonan.

Mungkin juga di saat pandemik melanda ini, kanak2 tidak boleh membuat sebarang aktiviti di luar, jadi nadia brian membuat anak2 buahnya itu gembira bila ikut sama memakai sut spiderman itu untuk mengembirakan mereka.

Komen2 daripada netizen yang memuji keazaman dirinya sanggup memakai sut itu semata2 untuk anak buahnya itu harus dipuji. Pelbagai komen yang memuji dan juga anak yang mengkr1tik. Itu adalah lumrah sebagai seorang artis iaitu tak semua perkara, akan dipuji.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nadia B (@nadia.brian)

Walaupun di saat kemelut rumah tangganya bersama bekas suami muiz, seakan2 tidak memberi kesan yang negatif bahkan, nadia brian semakin terus positif dan semakin menyerlah dalam bidang lakonan. Semoga sukses selalu hendaknya.

Komen Netizen:

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook TrexMedia

Sumber : Ig nadiabrian

Apa komen anda?

Be the first to comment on "Gelagat Nadia Brian Pakai Sut Ket4t Spiderman Raih Perhatian Wargamaya, “Spiderwoman Pakai Selipar Jepun Je Gaiss..”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*