Allahuakbar. Ini Video Terakhir Aming Minta Maaf Pada Mama Dan Papa Sebelum Menlnggal kan Kita Semua

Masih Ingat lagi tak kat 4dik comel ni? Pern4h tular di media sosial suatu masa dulu adik aming ini pernah menghiburkan kita dengan video pendek menasihati orang ramai cara memakai mask yang betul, adik Aming men1nggal dunia sekitar jam 1.30 pagi tadi di kediama beliau.

Muhammad Aming Salleh Abdullah, 8, meninggal dunia pada jam 1.30 pagi tadi di kediamannya di Tawau selepas mengalami sesak nafas.

Ibu Aming, Santi Sabri ketika dihubungi Sinar Harian berkata, Aming sebelumnya sihat tanpa sebarang penyakit. Malah kanak-kanak tersebut tidak dijangkiti cov1d-19.

“Dia cuma makan mi segera saja kemudian sesak nafas.

“Saya sangka biasa-biasa saja sebab anak saya tak sak1t,” kata Santi kepada Sinar Harian.

Beliau dikatakan mengadu ses4k naf4s sebelum terkulai layu di sisi ibunya. Arw4h adik Aming merupakan anak yang sangat taat pada ibu bapanya. Kini, viral sebuah video yang kandungannya adalah adik aming sedang menasihati ibunya supaya sabar dan tidak memperdulikan komen2 netizen tentang dirinya.

Selain itu, arw4h adik aming juga berpesan kepada ibunya supaya jangan menambah dosa kerana ianya tidak bagus dan apa yang menyedihkan lagi apabila arw4h berpesan kepada ibunya itu kerana arw4h sangat sayangkan ibunya.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook TrexMedia

Sumber : https://viralnews68.com/

Apa komen anda?

Be the first to comment on "Allahuakbar. Ini Video Terakhir Aming Minta Maaf Pada Mama Dan Papa Sebelum Menlnggal kan Kita Semua"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*