OMG! Puteri Kesayangan Shah Rukh Khan Tayang ‘Aset’, Ramai Puji Kecantikannya!!

Satu-satunya puteri kesayangan Shah Rukh Khan dan Gauri Khan, Suhana Khan baru-baru ini telah mencuri perhatian ramai orang. Ini kerana posting terbarunya di Instagram yang telah memuat naik foto dengan menunjukkan punggungnya yang begitu mulus. Dalam posting tersebut Suhana dilihat berposing dengan rambut yang diikat ekor kuda dan anting anting yang tebal dengan kapsyen yang berbunyi “peaches & the big apple :))”.

via Ig

Rantai emas yang menghiasi lehernya yang cantik dengan gaun merah hati beserta dengan cahaya matahari menyerlahkan lagi potretnya itu.  Di hadapannya terdapat beberapa rumah yang dikelilingi oleh pohon-pohon hijau yang rimbun.

Gambar Suhana yang menunjukkan punggungnya ini telah mendapat banyak komen pujian. Rakan artis dan netizen juga terpesona dengan kecantikannya.

Omggg Queen,” kata seorang netizen. “Hanya ingin mengatakan bahawa anda sangat cantik,” kata yang lain.

Antara komen netizen yang lain lagi seperti “Hebat!”, “anda sangat panas” dan “love youuuuuu”. 

Suhana sendiri tidak mendedahkan di mana foto tersebut diambil. Tetapi menurut Hindustan Times, anak selebriti Bollywood yang sangat terkenal itu berada di Portugal dan telah berkongsi gambar di sebelah tasik pada minggu lalu. Sebelum itu, Suhana berada di Belgrade bersama ibunya.

via Ig

Di Belgrade, Suhana dan ibunya, Gauri Khan berposing dihadapan Gereja St. Sava. Gauri memakai kemeja putih, seluar pendek hijau dan jaket hijau dengan kasut berwarna putih. Suhana pula mengenakan pakaian bahagian atas yang berwarna merah jambu yang dipadankan dengan skirt.

via Ig

Suhana Khan adalah satu-satunya anak perempuan Shah Rukh Khan bersama isterinya Gauri Khan. Dia mempunyai 2 lagi adik beradik lelaki  iaitu Aryan Khan dan Abram Khan.

via Ig

Suhana kini yang masih belajar filem di Tisch School Of Art di New York University. Manakala Aryan juga baru lulus dari University of Southern California, dimana dia juga mengikuti kursus yang sama dalam pengajian filem.

via Ig

Suhana Khan sebelum ini pernah juga menyatakan minat untuk menjadi pelakon seperti ayahnya. Dia telah berlakon dalam beberapa drama sekolah dan juga filem pendek yang dibuat dengan rakan-rakan dari sekolah lamanya.

Cantik kan puteri kesayangan Shah Rukh Khan dan Gauri Khan? Apa pendapat anda?

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook TrexMedia

Sumber : MuraiMY

Apa komen anda?

Be the first to comment on "OMG! Puteri Kesayangan Shah Rukh Khan Tayang ‘Aset’, Ramai Puji Kecantikannya!!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*