Pengikut Mengidam Nasi Goreng Dag1ng Harimau, Ibu Neelofa Tunai Permintaan Siap Hantar Depan Rumah

Siapa yang mengikuti akaun media sosial Datin Noor Kartini Noor Mohamed semestinya perasan dengan perkongsian video masakan yang disediakan oleh beliau setiap hari.

Peminat mengidam nasi goreng daging harimau menangis

Baru-baru ini, ibu selebriti popular, Neelofa mendedahkan menerima satu kiriman email daripada salah seorang pengikutnya yang mengidam ingin merasa nasi goreng daging harimau air tangannya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noor Kartini Noor Mohamed (@noorkartini)

Menerusi perkongsian video yang dikongsi di Instagram (IG), Noor Kartini menelefon wanita itu lantas memberitahu dia akan memasak bagi melunaskan permintaan ibu yang sedang hamil tiga bulan.

Kiriman istimewa untuk Aina. Harini aunty sangat tersentuh hati mendapat kiriman email daripada follower aunty yang mengidam nak makan nasi goreng daging harimau menangis air tangan aunty. Tak sampai hati rasanya nak menghampakan hasrat seorang ibu yang sedang mengandung.

Sendiri hantar ke rumah Aina

Selepas selesai memasak, Noor Kartini memilih untuk tidak menggunakan perkhidmatan penghantaran makanan tetapi dia sendiri turun padang pergi ke rumah Aina.

Apabila sampai, kelihatan terpancar kegembiraan di wajah Aina apabila dapat merasa masakan Noor Kartini dan bertemu secara empat mata.

Syukur alhamdulillah aunty dapat masak dan hantar sendiri kepada Aina. Semoga ianya dapat menjadi satu permulaan silaturrahim di antara aunty dan juga keluarga Aina. Syukur alhamdulillah.

Sumber: Instagram @noorkartini

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook TrexMedia

Sumber : https://ohbulan.com/

Apa komen anda?

Be the first to comment on "Pengikut Mengidam Nasi Goreng Dag1ng Harimau, Ibu Neelofa Tunai Permintaan Siap Hantar Depan Rumah"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*