Tak Mampu Beli Hadiah Untuk Anak Tapi Ibu Ini Dikec4m Netizen

Ibu mana yang tk sayang akan anak-anaknya. Kalau boleh, apa sahaja yang diinginkan anak pasti akan diusahakan untuk ditunaikan.

Biasanya, sebagai ibu bapa, memberi hadiah ataupun kek sewaktu ulang tahun kelahiran mereka akan menjadi sesuatu yang sangat diingati oleh anak-anak kerana seolah-olah memberi penghargaan kepada mereka.

Naik BMW tp tk mampu beli kek?

Hal ini samalah seperti perkongsian seorang wanita yang datang bertemu anaknya untuk memberikan sesuatu bersempena hari lahir kanak-kanak tersebut.

Namun, menurut wanita yang menggunakan nama @semuthijau5, dia tdak mampu untuk membelikan kek buat anaknya, jadi menggantikan dengan membelikan makanan bungkus sebagai hadiah hari lahir.

Dalam kapsyen yang disertakan, @semuthijau5 memaklumkan yang banyak liku-liku yang telah dilalui dan meminta maaf kepada anaknya kerana tdak mampu membelikan hadiah yang mahal seperti ibu orang lain.

Macam tk logik je

Walau bagaimanapun, menerusi ruangan komen, netizen berasa pelik dengan kenyataan yang dikeluarkan wanita itu kerana melihat dia memandu kereta mewah ketika menghantar makanan tersebut.

Tk hanya itu, ada netizen yang merasakan posting berkenaan adalah sekadar k0nten untuk meraih viewersmemadangkan vide0 tersebut telah meraih hampir sejuta tontonan hanya dalam masa sehari sahaja selepas dimuat naik.

Namun begitu ada juga yang mengatakan kita tdak tahu masalah wanita tersebut kerana bukan semua yang memandu kereta mewah tdak mempunyai msalah kewangan.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook TrexMedia

Sumber : ransformasi

Apa komen anda?

Be the first to comment on "Tak Mampu Beli Hadiah Untuk Anak Tapi Ibu Ini Dikec4m Netizen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*