“Masak Jela Tak Payah Nyanyi” [VIDEO] Suara Datuk Fazley Di Gegar Vaganza DiperIi Sumb4ng, Seng4u!

Konsert minggu pertama Gegar Vaganza musim kelapan (GV8) membuka tirai semalam dengan persembahan hebat kesemua bintang. Kesemua persembahan diadili oleh tiga juri tetap iaitu Datuk Syafinaz Selamat, Datuk Ramli MS dan Hetty Koes Endang.

Menerusi konsert minggu pertama GV8 menyaksikan s4lah seorang peserta dari Malaysia iaitu Datuk Fazley Yaakob mendapat markah terendah berdasarkan persembahan lagu miliknya Asmara Ini. Bagaimanapun, tiada penyingkiran pada minggu pertama dan sekaligus melayakkan Datuk Fazley Yaakob bertanding di konsert kedua pada minggu hadapan bersama 12 peserta yang lain.

Tetapi apa yang menjadi perbualan hangat netizen di media sosial adalah persembahan nyanyian oleh Datuk Fazley Yaakob yang dianggap tidak memuaskan. Menerusi sesi siaran langsung GV di Youtube Astro Gempak, kebanyakan netizen mengkr1tik dan mengakui vokal Datuk Fazley agak sumb4ng selain mempunyai beberapa kes4lahan lain dalam nyanyiannya semalam.

Tidak terhenti di situ, ada segelintir daripada mereka mendakwa Datuk Fazley seakan menyanyi di pusat karaoke dan bukannya seperti sedang bertanding di pentas berprestij Gegar Vaganza. Malah ada yang beranggapan bahawa Datuk Fazley lebih sesuai menjadi chef daripada bergelar seorang penyanyi.

Sumber: Youtube Astro Gempak

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook TrexMedia

Sumber : obulan

Apa komen anda?

Be the first to comment on "“Masak Jela Tak Payah Nyanyi” [VIDEO] Suara Datuk Fazley Di Gegar Vaganza DiperIi Sumb4ng, Seng4u!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*