Walau Banyak Memori, Bekas Isteri PU Ded4h Alasan Tak Tuntut Banglo Di Mahk4mah

Pergolakan rumah tangga yang membabitkan PU dan bekas isterinya Ain Qaiyimah itu nampaknya tidak berakhir dengan baik kerana pada akhirnya kedua2 pihak mengambil keputusan untuk membiarkan begitu sahaja rumah banglo milik mereka berdua.

Umum mengetahui bahawa beberapa bulan lepas PU telah menceraikan isterinya dan ekoran dari penceraian itu tidak ada kata putus membabitkan rumah banglo yang merupakan harta sepencarian milik mereka berdua.

Pada hari ini, Ain iaitu bekas isteri PU itu telah memuatnaik status di IG live yang beliau telah kembali ke rumah tersebut setelah 9 bulan meninggalkan rumah itu.

Nampaknya walaupun setelah 9 bulan telah berlalu, tiada yang berubah terhadap rumah tersebut dari segi susunan perabot dan semuanya kerana PU pun tidak mendiami banglo tersebut kecuali sedikit bersawang dan tidak terurus nampaknya.

Menurut Ain, sehari sebelum beliau diceraikan pun beliau masih mengemas, dan menghiasi beberapa tempat di rumahnya kerana tidak tahu yang keesokan harinya dirinya akan “dilepaskan”.

Setelah berada di rumah tersebut, Ain telah memuatnaik beberapa gambar keadaan di rumah pada ketika beliau kembali dan beliau ada terjumpa buku yang ditulis tentang masalah rumah tangga yang dihadapi beliau dan bekas suami.

Banyak kenangan yang tidak dapat dilupakan ketika berada di rumah tersebut yang kembali di ingatan beliau.

Sebelum menjejakkan kaki balik ke banglo tersebut, beliau berjanji kepada dirinya untuk tidak mengalirkan air mata dan terus bertabah.

Ramai yang menyokong sekiranya beliau ingin menuntut banglo tersebut dari bekas suaminya tetapi ain menjelaskan bahawa dia bersyukur dengan apa yang ada sekarang kerana katanya PU tidak pernah mengabaikan tanggungjawabnya terhadap 2 anak mereka.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook TrexMedia

Sumber : IG ainqaiyimah

Apa komen anda?

Be the first to comment on "Walau Banyak Memori, Bekas Isteri PU Ded4h Alasan Tak Tuntut Banglo Di Mahk4mah"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*