Viral Video Dua Gadis Bertvmbvk Berebut Teman Lelaki

Gara-gara berebut teman lelaki, dua orang gadis sanggup berg4du dan bertvmbuk sehingga mereka akhirnya disi4sat oleh polis. Rakaman perg4duhab mereka telah viral di media sosial dan mendapat pelbagai respon daripada netizen.

Menerusi video berdurasi 15 saat itu memaparkan dua orang gadis dari Indonesia ini sedang berbalas tumbvkan sambil disaksikan oleh individu lain yang berada di tempat kej4d1an. Berikutan daripada video viral, pihak p0lis kemudian cuba menjejaki kedua-dua gadis berkenaan termasuklah individu yang merakam dan memuat naik video itu di media sosial.

Difahamkan, pada awalnya pihak polis tidak tahu apakah punca perg4duhab itu sehinggalah sesi soal si4sat dijalankan. Ketua Polis Buleleng, Andrian Pramudianto memaklumkan selepas disoal si4sat, kedua-dua gadis terbabit mengaku berg4duh kerana berebut teman lelaki.

Difahamkan, perg4duha  dan perselisihan faham berpunca daripada teks pesanan ringkas yang dihantar menerusi telefon bimbit oleh kedua-dua gadis terbabit. Menurut sumber, kedua-dua gadis itu juga merupakan remaja bawah umur. Oleh itu, ibu bapa mereka telah dipanggil dan diingatkan agar kejadian sama tidak berulang.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook TrexMedia

Sumber : obulan

Apa komen anda?

Be the first to comment on "Viral Video Dua Gadis Bertvmbvk Berebut Teman Lelaki"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*