[VIDEO]“Sed1hnya…”-Didie Alias kongsi keadaan rumah ‘Mak Yek’ lepas banj1r curi tumpuan netizen

Baru-baru ini drama berjudul Cukup Der1ta Itu telah melabuhkan tirai dengan pengakhiran memuaskan bagi penonton. Drama ini boleh dikatakan sangat menarik tumpuan warganet.

Ini kerana, tidak hanya jalan cerita antara Ruhainies dan Hisyam Hamid sebagai Lani dan Zarul sahaja yang mendapat perhatian malah kisah watak Mak Ngah Gayah dan Mak Yek iaitu dibintangi oleh Jasmin Hamid dan Didie Alias turut menjadi perbualan ramai.

IMG_20211222_093428

Walau bagaimanapun, seperti yang ramai ketahui baru-baru ini beberapa kawasan telah dil4nda b4njir dan penduduk juga menghadapi pelbagai keros4kan termasuklah rumah yang didiami.

Ternyata perkongsian Didie Alias mengenai banj1r itu membuatkan penonton Cukup Der1ta Itu turut terkedu dengan kejadian menimpa sebuah rumah yang digunakan watak Mak Yek untuk berlakon dalam drama tersebut.

Ada juga peminat melalui ruangan komen di perkongsian yang dimuat naik di TikTok itu turut merasa sedih dengan kejadian banj1r yang mel4nda dikawasan tersebut.

“Sed`hnya, abis rumah Makyek berlakon tu…”

Mak yek

“Rumah Besah dengan rumah Gayah macam mana…”

IMG_20211222_093522_1Mak yek

“Nak nangis…”

IMG_20211222_093615

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook TrexMedia

Sumber : HCL

Apa komen anda?

Be the first to comment on "[VIDEO]“Sed1hnya…”-Didie Alias kongsi keadaan rumah ‘Mak Yek’ lepas banj1r curi tumpuan netizen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*