Terb0ngkar! Ini Pengakuan Azri Iskandar lsu Curangi Ellie Suriaty Buat Ramai Terkejut!

Kisah Azri Iskandar mahu berkahwin dalam tempoh tak kurang sebulan berpisah dengan Ellie Suriaty membuatkan ramai beranggapan Azri sudah menjalinkan hubungan dengan wanita itu sebelum berpisah lagi.

Namun, pelakon ini menyatakan dia tidak cvrang sama sekali dengan Ellie Suriaty dan hanya mengenali wanita bernama Dr Azra Diera itu setelah berpisah dengan Ellie.

“Saya tak ada curang dengan Ellie. Saya hanya mula berkenalan dengan Azra pada 29 Mei iaitu lepas saya dan Ellie berpisah, bukannya sebelum kami bercerai.

“Memang syaa tak pernah tahu tentang Azra sebelum ini. Beberapa hari sebelum kenal dengannya, memang kami ada berhubung melalui Whatsapp tentang hal kerja sahaja.

“Kerja melibatkan sebuah projek drama bersiri yang bakal saya jayakan tidak lama lagi. Dalam drama itu Azra merupakan penulis skrip.

“Saya contact Azra sebab saya nak penjelasan tentang watak saya bawakan dalam drama itu.

“Akan tetapi, saya tak snagka lepas cakap dengannya saya suka pada dia dan selalu teringatkan dia.”

Azri berkata sedemikian menerusi satu lap0ran portal Getaran. Jelas Azri lagi Azra bukan punca dia berpisah dengan bekas isteri.

“Saya tak sangka bila keluarnya berita saya nak kahwin dengan dia, orang anggap itu punca saya dan Ellie berpisah.

“Sebelum bercera1 saya tak ada hubungan dengan wanita lain pun. Punca kami berpisah bukan sebab ada kaitan dengan 1su cvrang.

“Kena jelaskan hal ini kerana saya tak nak ada slaah faham dan tak pasal Azra terlibat, nanti keluarga Azra pula akan salah faham.

“Saya kenali dia pada 29 Mei dan itu adalah kebenarannya…saya sudah ‘move on’ dan tempoh edah itu lebih kepada perempuan. Fikiran saya lapang dan fokus kerja.

Itulah penjelasan Azri Iskandar.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook TrexMedia

Sumber : Getaran

Apa komen anda?

Be the first to comment on "Terb0ngkar! Ini Pengakuan Azri Iskandar lsu Curangi Ellie Suriaty Buat Ramai Terkejut!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*