“Jawab Macam Bagus”- Usahawan Ini Harap Noraniza Idris Sedar Dan Insaf?

Hidup ini umpama roda. Kadang-kadang di atas, kadang-kadang dibawah. Kecoh di media sosial tentang isu seorang usahawan yang mengatakan menerima respon kurang baik daripada individu yang menurutnya, dihantar oleh penyanyi Noraniza Idris di aplikasi Whatsapp.

Menerusi laman sosial Facebook Mona Din ,dia mengungkapkan rasa terkilan atas respons yang diterima daripada penyanyi berkenaan.

“Saya Tulis Dah Dengan Cukup Baik Kan?”

 

VIA FAcebook Mona Din

Menurutnya, dia telah menulis dan menggunakan ayat yang cukup baik semasa menghantar pesanan kepada Noraniza di Whatsapp. Namun katanya, respon yang diberikan oleh penyanyi itu ternyata mengecewakan.

“Saya tulis dah dengan cukup baik kan? Saya kata kalau dia berkerjasama, saya mungkin boleh bantu dia satu hari nanti. Kenapa saya kata demikian? Sebab saya dah boleh predict apa yang akan berlaku.

“Tapi sbb dia bukan saja boxx, tapi juga somxx, jawab macam bagus. Last-last  dia kena buat pc memalukan diri sendiri, bagitau dia digugurkan sebagai duta, juga bagitau plantikan dia as duta takde b&w,”- tulis usahawan itu di ruangan Facebook.

Harap Sedar Dan Insaf

Mona Din berharap agar Noraniza mengambil iktibar daripada apa yang telah berlaku. Bukan itu sahaja, dia juga berharap agar Noraniza sedar dan insaf dengan apa yang telah dia lakukan yang mana boleh menjejaskan nama baiknya sendiri.

“Hopefully dia belajar sesuatu. Hopefully dia sedar dgn ikhlas, bukan hanya sebab dah digugurkan. Tapi sedar dan insaf semua ni terjadi sebab dia sendiri yang bod, som & eg !”- tulis usahawan tersebut di postingnya.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Era Tv 

Sumber : Murai

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook TrexMedia

Sumber : 

Apa komen anda?

Be the first to comment on "“Jawab Macam Bagus”- Usahawan Ini Harap Noraniza Idris Sedar Dan Insaf?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*