Ramai Yg KritikJadi Pengacara GegarVganza, Pak Nil Akhirnya Bersuara Tentang Elly Mazlein

H0s terkenal Datuk Aznil Nawawi mengulas mengenai cara pengacaraan bintang versa.til, Elly Mazlein di program realiti hiburan, Ge.gar Vaganza musim kesembilan (GV9).

Aznil yang sin0nim disapa Pak Nil berpendapat, Elly yang bersikap ‘agre.sif’ ketika mengacarakan GV9 di samping Nabil Ahmad memberi satu kelainan buat rancangan hiburan tersebut.

“Elly Mazlein ialah seorang yang mewarnakan pentas. Kita kena fikir bahawa selama hari ini, Elly Mazlein nampak sebegitu dan dia agak agre.sif di pentas Ge.gar Vaganza. Bila dia agre.sif di situ, dia memberikan satu kelainan.

“Dan kelainan ini memang agak su.kar untuk cari, terutamanya bagi mereka yang masih bergiat dalam bidang pengacaraan, nak tukar kepada pentas baru nak cari kelainan memang sangat su.sah.

“Tapi Elly Mazlein berjaya melakukannya. Sebab kalau kita tengok dalam MLS (Muzi.kal Lawak SuperStar) wataknya agak lain. Begitu juga dengan Ceria P0p Star. Tetapi di sini (GV9) dia agak agre.sif,” katanya.

Pak Nil berkata demikian menerusi sedutan vide0 yang dikongsikan pengguna TikT0k.

Menerusi vide0 sama, Pak Nil antara lain akui sisi perbandingan juga akan diperkatakan.

“Jangan ta.kut dengan perbandingan oranglah. Orang akan bandingkan dengan Jihan, dengan Nabil malah dengan sesiapa pun. Jangan taku.tlah. Sebab inilah dia pertaruhan dan percaturan.

“Cuma sekarang ini ialah kita yang menonton ni selama ini kita ada rasa macam… jangan terlalu ge.dik, lancang, banyak sangat yang ‘jangan terlalu’. Tapi awak berjaya Elly, membuat orang terima dengan cara awak yang dikatakan terlalu itu, awak  insan terpilih.

“Dan kekalkan ‘branding’ awak itu. Tapi awak kena berdepan jugalah dengan mereka yang akan mengeluarkan kriti.kan dan rasa tak pu.as hati. Dalam kerjaya, awak akan ada orang yang menyokong dan ada yang tidak gemar dengan cara awak.

“Awak beruntung sebab orang yang suka awak ini, akan datang membantu awak untuk mempertahankan awak. Selagi ada orang mempertahankan awak, awak akan jadi orang yang selamat,” katanya lagi.

Terdahulu, ramai yang memberikan k0men terhadap ener.gi yang dibawa Elly ketika mengendalikan Ge.gar Vaganza kesembilan (GV9). 

Kelincahannya dari awal hingga akhir program bersama aksi sp0ntan menerima reaksi pelbagai di kalangan para penonton.

Nabil menerusi MH menyambut baik keberadaan Elly di pentas GV9 menggantikan Jihan Muse yang kini sedang berpan.tang selepas selamat menimang anak kedua, bulan lalu.

Kredit: MH/TT

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook TrexMedia

Sumber : newzcare.com

Apa komen anda?

Be the first to comment on "Ramai Yg KritikJadi Pengacara GegarVganza, Pak Nil Akhirnya Bersuara Tentang Elly Mazlein"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*