[Terkini] Lelaki Pernah ‘kant0i’ Cur4ng Dgn PPK Didkwa $umbat Bkas lsteri Masuk Pnjara?

Sebelum ini, pernah tular berkenaan seorang pegawai perubatan yang ditngkap berlaku cmurang oleh isterinya yang juga seorang doktor.

Lelaki itu telah ‘ditngkap’ berdua-duaan dengan wanita lain di dalam rumah. Difahamkan, pasangan suami isteri terbabit sudah berce.rai selepas kejadian tersebut.

Ke.jamnya jadi lelaki

Nampaknya, lsu berkenaan tidak habis disitu apabila ada satu dkwaan di media sosial mengatakan yang lelaki terbabit telah menyum.bat bekas isteri ke dalam Iokap.

Menerusi ciapan yang dibuat oleh elisa bustaman mengambil dari tngkapan layar yang diperoleh dari group Facebook, lelaki terbabit dikatakan telah menyebabkan bkas isterinya di penjara dengan alasan meIanggar perintah mhkamah berkaitan penjagaan anak.

Ulang alik ke pnjara

Dalam tngkapan layar terbabit, bekas suami didkwa memohon mhkamah menjtuhkan huku.man pnjara kepada bekas isterinya. Wanita ini mempersoalkan tindakan mhkamah yang didkwanya berat sebeIah dan tldak adil.

Lelaki tak nak bagi kerjasama.

Meny1rap betul baca.

Ciapan tersebut telah mendapat pelbagai maklum baIas daripada netizen yang kebanyakkannya ge.ram dengan apa yang berlaku.

Mereka juga berasa tindakan yang dilakukan oleh lelaki terbabit sangat ke.jam sedangkan umum sedia tahu apa yang dilakukannya sebelum ini.

Eg0 seorang lelaki, anak2 jadi mngsa.

Difahamkan, penddahan terbabit telah diceritakan sendiri oleh sepupu kepada wanita itu.

Hlna dan jljik betul sek0r ni

Ikuti perkembangan dari sepupu wanita terbabit.

Difahamkan, doktor wanita itu kini tldak lagi di dalam pnjara dan ia dibebaskan kira-kira selama 6 bulan. Pengguna Twitter itu memaklumkan jika ingin mengetahui perkembangan k.es tersebut boleh mengikuti penulisan sepupu wanita terbabit di media sosial.

Sumber: Twitter @elisataufik

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook TrexMedia

Sumber : BONGKAR

Apa komen anda?

Be the first to comment on "[Terkini] Lelaki Pernah ‘kant0i’ Cur4ng Dgn PPK Didkwa $umbat Bkas lsteri Masuk Pnjara?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*