“Alhamdulillah..”- Keluarga Abang Viva Kembali Berdamai

Selepas did4kwa berkahwin tanpa restu dan pengetahuan keluarga, Azwan Omar atau lebih popular dengan gelaran Abang Viva akhirnya bersuara menjelaskan $ituasi yang kini menjadi bualan h4ngat orang ramai.

Menerusi siaran langsung (live) di Facebook pada Jumaat malam, Azwan menjawab d4kwaan tersebut dan dalam masa yang sama memohon semua pihak agar mendoakan yang terbaik buatnya dan keluarga.

Azwan juga meminta semua pihak memberikan dirinya ruang untuk menyelesaikan $alah faham yang berbangkit secara tenang dan tertutup bersama keluarganya.

Alhamdulillah, segala perseli$ihan faham selesai

Terbaharu, Azwan memaklumkan segala perseli$ihan faham antara mereka sekeluarga akhirnya berjaya diselesaikan dan sudah berbaik semula apabila memuat naik foto bergambar bersama di laman Facebook.

Menerusi hantaran tersebut, Azwan meluahkan syukur apabila $alah faham itu akhirnya diselesaikan dan berterima kasih atas doa semua pihak terhadap mereka sekeluarga.

Dalam masa sama Azwan turut memohon agar kedua orang tuanya diberikan ruang dan sekali gus mengumumkan tarikh majlis perkahwinan yang akan diadakan nanti.

“Terima kasih dan maaf sekali lagi kepada semua. Saya juga harap tiada lagi persoalan atau pertanyaan tentang i$u ini kepada ibu bapa saya.

“Jika ada kebenc1an, pertanyaan atau apa-apa boleh terus kepada saya sahaja. Biarlah saya seorang yang menanggvng segala beb4n bukan keluarga saya. Insyaallah majlis perkahwinan kami akan dibuat pada bulan 12 tahun ini..

“Maaf juga kepada customer saya sebab tak dapat datang untuk basuh kereta korang dan mungkin saya bercuti dalam satu atau dua hari lagi sebelum saya teruskan kembali kerja cuc1an kereta bergerak saya,” katanya.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook TrexMedia

Sumber : Sumber: Fb Azwan Omar

Apa komen anda?

Be the first to comment on "“Alhamdulillah..”- Keluarga Abang Viva Kembali Berdamai"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*