Enot jatvh bilik air, kaki pat4h dan Iutut ret4k… anggap kejadian ‘pengenalan’ di rumah baharu

PELAKON Enot terpaksa dikejarkan ke Hospital Melaka ak1bat tidak boleh berjalan selepas terjatuh dalam bilik air di kediamannya pada petang Isnin.

Enot atau Alliza Abdullah, 44, berkata, pada awalnya dia tidak merasakan kesan jatvh itu tidak serius tetapi terpaksa mendapatkan bantuan ambulans apabila dia mula terasa sak1t pada bahagian tulang bel4kang.

“Saya dan kej4dian jatuh bilik air ini dah biasa berlaku, cuma kali ini kesannya agak tervk sikit sebab terkena pada bahagian lutut.

“Mulanya saya hanya pergi ke klinik berdekatan tetapi disebabkan s4kit bertambah teruk termasuk di bahagian pinggang dan belakang badan, saya terus menghubungi ambulans,” katanya ketika dihubungi mStar.

Enot sebelum itu turut berkongsi video dia menerima raw4tan di hospital berkenaan.

Disebabkan kej4dian tersebut, Enot memberitahu kaki kanannya pat4h selain tempvrung lututnya ret4k.

Pemeriksaan doktor turut mendapati tulang belakangnya mempunyai mas4lah dan separuh kaki kanannya disimen.

“Doktor periksa tul4ng termasuk tulang belakang sebab saya memang ada mas4lah di bahagian itu sejak sekian lama. Sekarang ini doktor hanya simen separuh kaki pada bahagian yang p4tah.

“Selepas dir4wat saya sendiei minta untuk balik rumah… lebih sneang duduk berehat di rumah. Jika s4kit berlarutan dalam tempoh beberapa hari ini mungkin perlu melakukan pembed4han,” katanya.

 

Doktor periksa tulang termasuk tulang belakang sebab saya memang ada mas4lah di bahagian itu sejak sekian lama

ENOT

PELAKON

 

Sementara itu, Enot turut memaklumkan sudah berpindah ke Melaka sejak beberapa minggu lalu untuk mencari angin baharu dalam perniagaan.

Meskipun tinggal di luar Kuala Lumpur, Enot memberitahu tetap aktif dalam bidang seni dan sedia menerima tawaran berlakon sekiranya ada.

“Saya sengaja pindah Melaka nak rasa persekitaran baru. Kata orang tak salah kalau kita berhijrah jika tempat lama itu dah rasa tak best.

Enot kini menetap di Melaka.

“Walaupun tinggal di Melaka, saya masih tetap berlakon. Kalau ada tawaran tiada mas4lah untuk ke Kuala Lumpur… bukan jatuh sangat.

“Mungkin kej4dian jatvh ini sebagai tanda pengenalan di tempat baru,” ujarnya.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook TrexMedia

Sumber : MSTAR

Apa komen anda?

Be the first to comment on "Enot jatvh bilik air, kaki pat4h dan Iutut ret4k… anggap kejadian ‘pengenalan’ di rumah baharu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*